Lyda skriften i alla lägen. Prärievargar och falska profeter

 

imagesCACTFZT851

Att lyda skriften är viktigare än att bara ha en vers att citera, så läs bibeln dagligen och tillämpa dess sanningar i ditt liv. Då kommer ditt “svärd” alltid att vara skarpt.
Vi utsätts för frestelser och för allaehanda saker som kan skrämma, och satan går omkring som ett rytande lejon för att förstöra och förgöra och  helst döda  människan. Djävulen satte Jesus på prov under fyrtio dagar. Läs om Jesus och frestelserna från satan och Jesu svar! Matteus kapitel 4.

*Och jag kom att tänka på:

Jag såg ett program om Prärievargar i går kväll/fredag 22/3 och det var riktigt läskigt. Prärievargarna, coyote, är tydligen  en slags vargar  och är nu så tama och hungriga att de kommer längre och längre in i det mänskliga samhället.
Programmet visar hur de idag finns i USA i städer som, Los Angeles, New York (där fanns en sådan prärievarg på en resaturang/pub/), vidare finns de i Chicago och i Colorado. De bor i de grönskande parkerna i städerna. (Filmade)

Nu är man rädd i städerna för prärievargarna går så långt att de anfaller små barn (filmat) och människans bästa vän hunden! (filmat).

Det står i Uppenbarelseboken om att människor skall attackeras av vilda djur, och det kommer att stämma en dag. Falska profeter vill också förstöra för människan och lura av dem Guds ord och kärlek.

Upp 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek häst. Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom. Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

När man är trött och hungrig och ledsen/deppad och har bekymmer, det är då satan brukar sätta in sina strategiska frestelser och hemskheter, därför bör vi vara lärda i bibelns ord och kunna veta vad vi ska göra.

Läs Guds Ord.name-graphics-maria-124184

 

 

jesusistheway

 

 

2 thoughts on “Lyda skriften i alla lägen. Prärievargar och falska profeter

  1. hej Ja! det blir värre och värre och världen reagerar inte och Hilary Clinton i husarrest och det ena med det andra…../Maria / snart går väl ridån ner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.