Livskraft/ Han vill röra vid ditt hjärta

 

3583f32a.jpg

Hej på er! September; höstmånad. Jag är tillbaka nu från resan till Norrland, och den var en glädje. Har fått möta ofrälsta och frälsta, och haft bönestunder och härlig samvaro. Märkliga och goda saker har hänt dessa dagar. 

 Och:Ju mer man vet om världens tillstånd och om Jesu tillkommelse, desto mer kan man vittna om detta. Det är det som är viktigt, att få människor att få öppnade ögon och hjärtan, inför evigheten. *****

Vi tycker säkerligen alla att det är mycket nöd och elände på jorden, javisst är det så. Detta visste Jesus också, eftersom han är Gud. Och han visste och vet att det behövs ett annat sätt att leva på än det vanliga och accepterade sättet som de flesta anser vara det bästa.

Men Jesus vill att vi alla skall ha en klar blick och ett klart förstånd för att orka, och kunna möta, all nöd. Han vill också att vi ska möta allt som händer med en klar blick på HONOM och hans liv och gärning.

Jag har mött många människor som förkastar Jesu gärning på jorden, och jag kan säga att jag är väldigt ledsen över vissa människors avståndstagande och attityder. Jesus ser, precis som vi, de människor som förkastar honom, men han ger den troende mod att gå vidare i sitt gärning som består i att väcka de otroende..

Jesus ser folkskarorna i dag som lider, och han ser dem som skrattar åt honom och tron. Jesus ser att de är herdelösa, Jesus ser att de saknar hamn. Därför har Jesus gett den troende sin tro, för att den skall gå ut och berätta att Jesus lever och har omsorg om alla.När Jesus ser de sargade och slagna och fördärvade, så ser han också det hela och ofördärvade. Han ser att människor är sargade får, men ändå får, som tillhör honom, för att han älskar dem och vill rädda dem.

När Jesus ser människan ser han alla dem som han vill rädda, och han ser alltid en väg genom misär och elände. Jesus ser att bara frälsningen kan göra en människa fri.

En frälsningstro gör en människa fri och helar alla sår. Jesus är experten på området och vi bör alla gå till honom personligen för att reda ut sådant som inte är bra i våra liv. Låt honom tala om vad som ska göras på livets alla områden! Han har ju svaren. Låt honom röra vid ditt hjärta och tala om för dig att han är räddningen, att han är livet.

Du kommer aldrig att ångra att du kom till honom för att få frid. Han har frid och ro i överflöd att ge dig.

Låt Jesus röra vid allas våra hjärtan för att vi ska kunna se nöden och gråten. Låt Jesus röra vid våra hjärtan för att vi ska kunna gråta de äkta tårar som rör vid hans hjärta. Låt oss få frid i att veta att vi är älskade och användbara och att vi bör vara hans medarbetare.

Låt honom röra vid DITT HJÄRTA! DU BEHÖVS! Matt 9:37 *Skörden är mycken, men arbetarna äro få.*

2 thoughts on “Livskraft/ Han vill röra vid ditt hjärta

  1. Hej vännen! Tack för att du ville leta efter denna sida. Jag har med ett inlägg nu om våldet…skriv hur du tycker vi troende borde göra …… KRAM f Maria

  2. jag har letat efter din sida men inte hittat den
    men när jag gick in på anjis blogg stod det din blogg där fast lite annorlunda än förut, pusst! Ja hitta din blogg 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.