Gud i samhället /Våldet och politiken

 dove2.jpg Våld har alltid funnits och kommer alltid att finnas…ja det är nog möjligt. Det är väldigt många ungdomar som ser våldet som en “livsstil”, “proteststil”. 

Våld har alltid funnits och kommer alltid att finnas…ja det är nog möjligt. Det är väldigt många ungdomar som ser våldet som en “livsstil”, “proteststil”. Det senaste upptrappningarna av våldet i Göteborg och i Malmö, (Rosengård m fl ställen) är naturligtvis inte accepterat, men man kan fråga sig: vari ligger orsakerna till allt fler våldsdåd? Det finns en länk som jag tycker du ska läsa:

http://jihadimalmo.blogspot.com/

Västra Frölunda i Göteborg har varit min hemort under många år och jag läser om att där varit så våldsamt med bilbränder och mer. Om du läser i länken jag lämnat så ser du flera möjliga förklaringar till våldet som vi har idag.

Det står bl a så här i länken du kan läsa i:**Den traditionella, socialdemokratiska “förklaringen” sociala problem, utanförskap, arbetslöshet är det inte längre många som köper…..Områdena det handlar om har under många år fått mera statsbidrag än resten av Sverige tillsammans.Nej, det är inte resurser som saknas. Orsakerna är en kombination av politik och kriminalitet. **Jag tror att jag kan tillräckligt mycket om politik så att jag kan hålla med om mycket som står i Bloggen JIHAD I MALMÖ. Läs och bekanta dig med tankegångar och sanningar som du kanske inte haft tidigare.

Jag tror att jag kan tillräckligt mycket om politik så att jag kan hålla med om mycket som står i Bloggen JIHAD I MALMÖ. Läs och bekanta dig med tankegångar och sanningar som du kanske inte haft tidigare.Ur en troendes synpunkt tänker jag då: Vad kan Jesus göra i allt detta? JO, han vill ha dessa ungdomar frälsta! Han vill komma med frid in i deras hjärtan. Han vill ha en helt annorlunda uppväxande ungdom. Han vill inte att mer blod ska rinna i någon stad eller i något land. Han har betalt priset för varenda en av dessa barn och ungdomar som växer upp idag!

Jag tror att jag kan tillräckligt mycket om politik så att jag kan hålla med om mycket som står i Bloggen JIHAD I MALMÖ. Läs och bekanta dig med tankegångar och sanningar som du kanske inte haft tidigare.Ur en troendes synpunkt tänker jag då: Vad kan Jesus göra i allt detta? JO, han vill ha dessa ungdomar frälsta! Han vill komma med frid in i deras hjärtan. Han vill ha en helt annorlunda uppväxande ungdom. Han vill inte att mer blod ska rinna i någon stad eller i något land. Han har betalt priset för varenda en av dessa barn och ungdomar som växer upp idag!MEN de vet inte om det! Så därför är det dags att tala mer om vad JESUS kan göra. Men vem ska tala om det då? Jo, vi troende. Därför hoppas jag på kommentarer nu från dig som är ung, och om dina funderingar kring problematiken i samhället. HUR vill du ha det? Säkert vill du att vi alla skall leva i lugn och frid?

Jesus säger: *Jag kommer för att göra din vilja och ge mitt liv.* /Hebr 10:9  

Jesus Kristus har dött för oss alla, och det är verkligen dags att människor får reda på att det finns hjälp att få i denna otrygga värld.

Läs om svininfluensan här nedan i länkarna:

Källor:

Om Dr Blaylock:
www.twine.com
www.nutrimedical.com

Om kopplingar till 1918:s influensa:
www.independent.co.uk
blogs.discovery.com

Dr Suurkülas hemsida:
veg4health.net

Om biverkningar:
nyhetskanalen.se

Dr Phillips artikel:
www.klokast.se

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.