Livskraft /Blott en dag….

  13153246501.jpg 

Guds trofasthet är så stor. Honom kan vi alltid lita på. Ibland kan man få nog av olika saker som plågar, där är jag nu, och jag förstår den som har det svårt på olika vis. Men Gud finns ju!

Han har inte gett upp oss, varför skulle vi ge upp då? Nej, det kommer inte på fråga för min del. Just nu är det väldigt tufft, men Guds storhet, nåd och trofasthet tänker jag inte glömma. Jag vet att han gör under, jag vet att han kan och vill hela oss människor, ja jag vet att jag kan ropa till honom, och LITA på honom. Han har allt i sin hand, och det räcker för mig. Han har också dig  i sin hand.

Jag går till Jesus, han har lidit och dött för mig. Han har en öppen famn för oss, och en utsträckt hand, i alla lägen är han min Fader, Min Frälsare, mitt allt.

Kram Maria

**Blott en dag, ett ögonblick i sänder, O, vad tröst, evad som kommer på! Allt ju vilar i min faders händer, Skulle jag, som barn, väl ängslas då? Han som bär för mig en faders hjärta, O, han giver ju åt varje dag Hult dess lilla del av fröjd och smärta, Så av möda som behag.* /Lina Sandell

2 thoughts on “Livskraft /Blott en dag….

  1. Hej Andreas, ja Lina Sandell har skrivit så mycket fint, som vi säkerligen minns i vårt inre.,Blott en dag, ett ögonblick i sänder…det hjälper oss att se hur stor GUD är./Maria

  2. Den där Lina Sandell är så bra, henne borde du ha som idol Maria. Det där “Blott en dag ett ögonblick i sänder” som det står där, det låter bekant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.