Livet i Kristus/Framtid

Våga acceptera framtiden. Gör du det? Om vi vågar acceptera framtiden sådan den ser ut nu, så vet vi att vi vågar acceptera tiden fram till Jesu återkomst.  Jesus kommer ju att återvända som kung och domare. Om vi som troende låter lojaliteten till Kristus gå före allt annat, ja, då vet vi att vi orkar vänta, och då har vi knappt annat att göra än att sprida evangelium.

Om vi vet att ondskan och orättvisorna och hemskhetern inte kommer att bestå, utan de kommer att avslutas, ja då orkar vi se framåt. Det händer enormt mycket i världen…och mer kommer. Det finns de som inte ser några hemskheter alls. Jag undrar hur de tänker. Människor är så olika funtade, inte sant? Men om jag talar med en ofrälst så ser den personen inte det jag ser. Den personen märker inte eller vet inte att andemakterna styr.

 En dag kommer ju Satan att ha gjort sitt sista drag, och den dagen vill han inte uppleva. All falsk religion kommer att sluta existera, och vi vet att Guds dom kommer. Satan vet att det är bråttom nu, för det finns de som är vakna och vet vad som är på gång.

Den troende måste vara beredd på att bli hånad för sin tro. Den troende måste vara beredd på att kanske bli utstött för sin tros skull. Den troende borde vara stark och ha kraft att vittna och berätta för andra om Jesus Kristus. Den troende  bör genom den helige Ande vara verksam och verkligen i full gång för att sprida evangelium. Men alla är inte så väldigt troende, de är bara lagom, så som så mycket annat i Sverige.

En del av de kristna har förlorat sin första kärlek till Ordet. Kärleken till Gud har svalnat.

Men..Gud sade ju:

 *Älska Herren, din Gud, av allt ditt hjärta, av hela din själ och av allt ditt förstånd. Detta är det första och största budet.* Joh Upp 2:2-3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.