Livet i Kristus /Tjänande

 

pray12s1.gif

Bönemöte.

När vi i vårt hem bjuder hem någon /några till böneträff/bönemöte, så vill vi ju att personerna som kommer skall få något speciellt från Gud, från himmelen.

Vi vill ju se den som kanske har svårigheter och problem, eller sjukdom, och vi vill be för den eller dem. Vi är satta till världen för att hålla ihop ochför att tjäna varandra.

Mitt personliga problem får inte vara större än deras och ta all tid i anspråk. Vi får se till den enskilde personen och vi får se till gruppen.

I många s k “cellgrupper” som församlingarna har, så är det inte alla i de grupperna som får förbön, som får hjälp med att nå Gud, eller med att synas och höras.

Detta är ett stort fel anser jag-   I vår familj och i våra möten vill vi möta GUD. Vi vill dra ner Himmelen över oss, och få ord från Gud. Är det möjligt?

Jaa, det är mer än möjligt! För har vi rätt Attityd inför Guds storhet så kan vi få se helande, vi kan få se människor bli lösta från olika plågor och problem och vi kan få be och tacka och Prisa Herren!

Omtanke: Våra andliga gåvor är inte till för bara oss själva, vi måste ge ut dem för att kunna tjäna andra. Så vill Gud ha det! Det finns brist på kärlek i församlingarna, och Paulus talar om för oss att gåvorna inte är det viktigaste, men att KÄRLEKEN är det!

Gud ger: Gud ger oss på ett övernaturligt sätt en stark kärlek till medmänniskorna- Låt oss ge ut den i bönemöten och i HANDLINGAR som sätter GUD I FOKUS! Vi Kräver inte Kärlek- Vi GER ut den!

Läs 1 Korinthierbrevet!

*Se, det vitnande fältet nu väntande står. Vem vill meja och samla dess säd? Den är dyrköpt med blodet ur Frälsarens sår, Och de kval, som döden han led.

Skynda genast åstad, Mästar´n kallar ju dig! Nu ej tid är att fåfäng mer stå. Snart han kommer att tjänarna kalla till sig För att lön för sin möda undfå.

Jag till fältet vill gå med båd´lie och band Medan kallelsen ännu går ut. O, giv styrka och mod i båd´hjärta och hand Till att skörda, förr´n dagen är slut. /Väckelse o Lovsånger.

graphic_lady_praisingthelord.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.