Livet i Kristus / Föddes, levde, dog..uppstod/ RÄTTELSE : JESUS FÖDDES INTE DEN 24 dec. Nej.

 heart6.gif

Även om vårt första intryck av Jesus är ett barn i en krubba får det inte bli det sista. Visst är det ett vackert julkort, men vi får inte lämna honom där.

Detta lilla hjälplösa barn fick leva ett ovanligt liv här på jorden, fick dö för vår skull och stiga upp till himlen och är väntad tillbaka som kungars kung.

Han ska regera hela världen och döma alla människor beroende på hur de tagit ställning till honom.

Ser du  fortfarande Jesus bara som ett litet barn i en krubba, eller har han blivit din herre? Tillåt honom att “växa till” i ditt liv. /Luk 2
*O, underbara hemlighet, Att Sonen från sin härlighet Kom hit till jorden ned Och vandrade som mänska här I lydnad för sin Fader kär Och sist för oss på korset led.
2. Det fattar ingen värdsligt vis, Blott den som giver Herren pris, Och intet är i sig, Som renad är i8 Jesu blod, Beseglad med hans Ande god Och vandrar på hans helga stig, Uppå hans helga stig. ..P Ongman

Att leva för Jesus är det bästa en människa kan få göra. Välj det livet du också, så får du veta vad Livet i Kristus är.

http://www.youtube.com/watch?v=FMoSyqMEbIk

Jesus föddes, levde här på jorden, och dog när det var dags, för hela mänskligheten. Om du ser filmen i länken ovan och tycker att filmen är mycket blodig, så tror jag att verkligheten var mycket värre, för i bibeln står det om att Jesus var oigenkännlig på korset då han dog…

2 thoughts on “Livet i Kristus / Föddes, levde, dog..uppstod/ RÄTTELSE : JESUS FÖDDES INTE DEN 24 dec. Nej.

  1. OM det var som det skulle vara, så skulle det anordnas något trevligt och gott för ensamma, man skulle kunna hjälpa dem som inte har någon att vara hos,,men hur. Ja så många ensamma har ångest en sådan här helg, ev ensamhet-utanförskap. Det är mycket fylla och elände som ingen vet om. Men med Gud är man inte ensam, tänk om alla ensamma visste det. Jag skulle vilja se dem älska Jesus och vara trygga!/Maria

  2. Satt och tänkte på att julen ska ju vara en tid av glädje, men det verkar som man också speciellt brukar betona många människors ensamhet just i juletider. Det verkar ju som många mår extra dåligt just under julen p.g.a. ensamhet, det är ju helknäppt egentligen, julen borde ju betyda glädje och gemenskap och inte dåliga ting som ensamhet. Man borde ju se fram emot julen, men det verkar vara så att många mår dåligt under julen istället — konstigt.

    För den som läser detta kan jag tipsa lite grann om konungens jultal kl 19:45 i kanal 1 i dag. Han brukar ju trösta folk lite (fast jag tycker han är lite tråkig också).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.