Livet i Kristus /Ensam med Jesus

poster-prayer-27.jpg

Ensamma dagar…. Fyllda dagar.., kanske tomma på eftertanke och bön. Men de dagar då vi är helt ensamma med Jesus, de är de bästa dagarna. Kanske har vi oftast de dagarna med Jesus, som är fulla av kunskap och insikt, hur har du det med den saken? Det finns dagar som vi kan kalla förklaringsdagar.
Det är just de dagrna då man får olika saker tillrättalagda, saker som man kanske inte förstått förut..

*
 
Ja, då Jesus vill förklara något för oss, så vill han ha en djup och härlig gemenskap, ja vi kan kalla det förklaringsdagar. och då är det ju inte heller underligt att vi ska “gå in i vår kammare” för att få undervisning av Herren själv. 
Vi kan vara i en vrå av vår lägenhet, eller hus, och det är tyst och stilla och man kan känna den helige Andes närvaro.
Underbart skönt.

*

Det kan också vara vid ett bönemöte med goda vänner/syskon i Herren som man får ett ord rakt in i sitt hjärta, och som förvånar och glädjer. Eller vi kan vara med människor som plötsligt dyker upp, en akt av Herren då  vi känner oss som den mest bortglömda människan på jorden.

*

Jesus ger oss dessa underbara stunder, som ett svar på bön, eller som en gåva, han vet ju vad vi behöver, och det beror ju faktiskt på OSS, om vi ska få dessa stunder.

*

Han vill att vår tro ska vara levande och stark, och han kommer, ja han kommer till vår hjälp. Underbart är det.  Läs om hur Jesus förvandlas på förklaringsberget i Matt 17:8.
Läs om hur även du kan få uppleva hur nära Herren är dig.

*

Gå med Jesus dit han vill föra dig, sitt vid hans fötter, gråt med honom, skratta med honom och ta emot de
orden han har för JUST DIG!

Lär mig, o du helge Ande, Villigt gå dit Jesus vill, Göra, vad hans kärlek bjuder Och hans budskap lyssna till!/ K Ulmer/

 

2 thoughts on “Livet i Kristus /Ensam med Jesus

  1. Hej E! Jag började fundera lite..och sedan kom texten, du vet hur det är. Att vara med Jesus det är det bästa och finaste man kan få.
    Då är allt lugnt, även om tårar kommer, glada tårar finns och sorgsna tårar..Och Jesus är mitt i allt.
    Kram /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.