Gud skapade världen /För att de skola söka Gud

irnewchsh.gif

Idag fick jag post ifrån USA, från vänner där, å så glad jag blev,vi längtar tillbaka till Florida, m fl ställen. I Florida är det tyvärr lite kyligt nu, det är bara ca 15 grader och apelsin- och jordgubbsskördarna far illa.
Jag kommer ihåg apelsinodlingarna jag/vi såg och allt annat vackert. Hoppas att Gud sänder oss dit snart igen, vi längtar att träffa släktingarna och andra underbara människor vi kommit i kontakt med.

*Jorden är Herrens och allt vad därpå är, jordens krets och de som bor därpå. Ty han är den som har lagt hennes grund på haven, den som på strömmarna har berett henne fäste.” Ps 24:1-2/
Jorden och allt det som gör den levande är Guds stora verk, ingen kan ta det ifrån honom, och vi kan inte sätta vårt bomärke på hans verk.

Gud verkar idag, han är stor och mäktig, och om du tänker på att du lever och rör dig på ett stort runt klot som finns i det stora universum, ja, tänk på hans verk…
Gud har gjort allt  genom sitt ord, och genom sitt ord bär han allt, det borde alla veta.
Han drar alla gränser, och de gränser för vad människan bör bruka (1 Mos 2:16).

 
Gud är suverän i sin skapelse. *Och han har skapat människosläktets alla folk, alla från en enda stamfader,
till att bosätta sig utöver hela jorden, och han har fastställt de gränser, inom vilka de skola bo- detta för att de skola söka Gud… *Apg 17:26-27
Ser du vad det står här: För att de skola söka Gud.  ….

Vi lever i en “kristen” civilisation, men hur många älskar Gud uppriktigt, med stor kärlek? Inte många skulle jag vilja påstå.
Därför är det mer än dags att vi ropar ut hans namn så gott vi bara kan.
Till exempel så här, på en hemsida, eller på många andra sätt.
Vi ska inte ens förvänta oss att de religiösa i vår närhet känner Jesus Kristus på djupet och verkligen har förstått innebörden i och betydelsen av tron på honom. Vad kan vi göra?
Vi kan BE! och tacka Gud för att fler får lära känna Jesus Kristus!
Se dessa underbara filmer om Guds skapelse, och en film av en före detta ateist/numera kristen… som föreläser, och som alltså inte tror på evolutionen

http://www.youtube.com/watch?v=AE_BX1XUSC4

http://www.youtube.com/watch?v=Frz43ncf-R8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UtFjGvf6QFg&feature=related

2 thoughts on “Gud skapade världen /För att de skola söka Gud

  1. Tack Julia, vad bra att du tycker om den. Angående Florida så SNÖAR det där nu, det har det inte gjort på många många år, så då fattar jag varför jag inte skulle dit nu i alla fall. Tack för dina ord.
    Välkommen tillbaka hit. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.