Liten och rädd och skygg- är det du? Sök friden och glädjen hos Jesus! Ett nytt liv väntar

 

Foto Maria

Foto Maria

Taggig, liten, skygg, vilsen och rädd. Ja denna lilla bild på en liten igelkott får idag symbolisera en människas inre såsom man kan vara innan Jesus träder in i ens liv. Denna lilla varelse syntes kommit hel fel i omgivningen då jag fick syn på den och den var rädd, det såg jag. Igelkottar kan fånga och äta huggormar, så nog kan den klara sig, men jag fick bilden av ett försvarslöst djur då jag tog bilden. Bilden av försvarslösa och rädda människor ser jag framför mig……

Jag fick komma till Jesus och jag var både vilsen och rädd, alltid skygg…men Jesus upprättade mig till att bli en stark människa, orädd och envis och troende, Jesus har gjort under  i mitt liv och det vill han göra i ALLA människors liv.

Det är underbart att få lita på honom, tillhöra honom-   Han som aldrig sviker en människa.

Världen sviker människor på så många olika vis och man visas bort och blir snabbt förbrukad- Men hos Jesus blir man ANVÄND för HANS rike och glädje.

Liten eller stor så får vi komma till Jesus-  Han visar INTE bort någon! Jesus är vägen, sanningen och livet. /Joh 14:6

*Var ej bekymrad, vad än må ske, Gud tager vård om dig. Blott till hans trofasta kärlek se, Gud tager vård om dig.* /O Witt

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.