Lärjungar / Gud tänder lågor..

 

Om vi vill, så kan Gud tända en låga i våra hjärtan. Och Gud är källan till all mänsklig kärlek, och den kan alltså sprida sig som en eld, förutsatt att människor vill bli tända för Gud.

Eftersom Gud älskar alla människor och vill att de ska förstå det, så vill han ju ha en kontakt och en relation med oss som verkligen fungerar. Om vi säger att vi älskar Gud, men knappt orkar be eller fundera över vad Gud har för oss, då är lågan inte särskilt brinnande. Då får vi ta oss en funderare på vad vi håller på med.

 Är DU en brinnande lärjunge? För du ut evangelium? Vet du att de sista tiderna blir mycket svåra? Vet du att du , om du är ett Guds barn, har ett ansvar att berätta för människor vilken väg de har att gå för att slippa domen?

Jag talade med en person idag som inte visste om det var himmelen eller helvetet han skulle komma till…han ville inte  ta ställning. Trots att jag förklarat allt detta om frälsning i ett helt års tid, så var det som om det inte var intressant att få vara med Gud ända in i evigheten. …

 Guds bud är inte tunga, de är lätta. Om vi arbetar hårt för Gud så är det en glädje att få göra hans vilja, och det kan också vara tungt, beroende på att vi ställer ribban för högt och vill FÖR mycket. Låt GUD bestämma takten. Det fanns en låt för många år sedan med The Beatles som sjöng: All You Need is Love…. Men jag säger: All You Neeed Is JESUS, Allt du behöver är Jesus . ALLA behöver Jesus.

*När vi ber medger vi att vi inte har alla svaren. Men Gud har. Och däri ligger en stor befrielse från den frustration som tröttar oss så. Gud har oss i sin hand.* M Wigand

*Vad hjärtat är fullt av, det talar ju munnen.* /Matt 12:34 Vad talar DIN mun?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.