Lärjungar / Följ Jesus

 

Lärjungar………

När den helige Ande fått tillträde till den troendes liv, kommer det att bli en naturlig följd att med glädje sprida sanningens ljus till andra. Jesus är den som ger oss vårt uppdrag.
Han säger ju: *Gån därför ut och gör alla folk till lärjungar.*
Vad behöver människor, världens folk idag? Jo de behöver veta om Jesus och frälsningen. Världen behöver få veta att det finns frälsning från synd, de behöver bli överbevisade om att Jesus lever idag och vill och kan rädda dem inför evigheten. Jesus kom till världen för att rädda den ifrån synd! Han kom inte för att LÄMNA OSS I SYND. Låt oss göra Guds vilja och vända oss till Jesus och förkunna hans ord.

Vad händer framöver? Jo de som håller GUDS BUD och har tro på JESUS KRISTUS kommer inte att ta emot vilddjurets märke, de kommer istället att få Guds insegel på sina pannor. Detta står det mycket tydligt om i Uppenbarelseboken 13. Skynda till Jesus och var villig att följa honom, det är det bästa man kan göra i sitt liv. Det är det viktigaste i  livet.  /Maria

*En dag fick jag Nåden att lämna Min framtid i Herrens hand, En underbar, härlig utsikt Jag fick över löftets land.*/ I L

2 thoughts on “Lärjungar / Följ Jesus

  1. Hej! Ja Jesus helar, INTE healar, det sysslar new age med… Jesus, Han är Mästare. Läs gärna i kategorin till höger på sidan, där står bl a om helande. Ingen vet hur Jesus gör, men man/jag/ vet att han gör det.
    Min man blev helad från gallsten o njursten för några år sedan och doktorn var förvånad må du tro, Flera i vår närhet har blivit frisk fr olika saker.
    Läs evangelierna och apostlagärningarna i bibeln, läs om under och mirakel, läs på denna sida överallt står det om att Jesus är Frälsare och Mästare.

    Maila mig gärna gudrun.reponen@tele2.se
    Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.