Lärjungar / Det får kosta allt

 

Hur är det med människors vilja att följa Jesus? Är vi villiga att gå den väg han visar oss trots svårigheter och lidanden, men ändå i glädje? Här kommer en text/sång som jag ofta lyssnar till och gråter för. För jag tänker på dem som är ljumma eller kalla och inte vill gå då Gud kallar dem.

1.Vi människor små, som på jorden här gå, Vi får vara redskap i hans Mästarhand, utan redskap kan vår Herre inte verka som han vill. Därför vill han ge oss ett helt nytt liv.

Refräng: Det är Gud som all ära skall ha, Bara han skall ha äran för sitt verk. Ingen människa på jord får ta åt sig äran själv, För det är Gud som all ära skall ha.

2. Är vi villiga att lyda, när han manar oss att gå? Är vi villiga att ta hans kors uppå? När den svåra tiden kommer, När det kostar allt att tro, Är vi villiga att lyda även då?

Refräng: Det är Gud som all ära skall ha…

3. Nu står Jesus vid din sida, det är Kärlek i hans blick, när han ser på dig, du lilla människobarn. Allt det trasiga inom dig, vill han hela på sitt sätt. Denne Jesus, han är frälsaren för dig.

 Refr: Det är Gud som all ära skall ha, Bara han skall ha äran för sitt verk. Ingen människa på jord kan ta åt sig äran själv, För det är Gud som all ära skall ha.

Låt texten tala till ditt inre och bestäm dig för att det får kosta allt, ja allt, bara du får vara vid Mästarens sida och uträtta det han ber dig om!

ist2_2701041_love_bible_scripture2.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.