Krigföring emot dig. Psykologi. Lögner m m. WW3.

Lyssna till denna video och få reda på hur man håller på med psykologisk krigföring och annat som inte är korrekt då det gäller s k information från den s k staten. Staten gör som den vill och den är inte korrekt och den är inte sanningsenlig. Den lurar verkligen de människor som LITAR på att de får rätt information. MEN det får man INTE. Det är t o m lagligt att säga de osanningar och föra det smutsiga spelet emot medborgarna som de gör. Lyssna och se/begrip hur vi människor blir lurade hela tiden av dem som borde vara GODA och BRA och KUNNIGA och ÄRLIGA emot oss, att vara FÖR OSS och INTE EMOT OSS. /Maria

Undrande och lurad, ww3 har börjat

Vad sker? Är du lurad?

Det sker saker som inte får ske, Visst gör det det?
Kan DU se att DU ser saker som inte får ske?

Politik
Att gå över lik,
Våra lik.

Det sker saker i världen som inte har några värden,
för de andra,
De som bestämmer.

Bestämmer de, och vi känner?
Känner maktlöshet?

De har ju tagit makten!
De gjorde det utan att fråga,
Kanske fick de en röst,
Men, är din röst hörd?
Räknades den? Du sade ju nej?

Det sker saker som inte får ske?
Visst gör det det? Vem är DU att inte förstå?
Politik kallas det som sker nu- överallt.
Man röstar- och får något hemskt tillbaka!

WW3 har börjat.

Dikt och bild ©Maria

/Hälsn Maria

2 thoughts on “Krigföring emot dig. Psykologi. Lögner m m. WW3.

  1. Hej Tommy, ja det finns många tankar runt detta med att rösta. Jag tycker inte det finns något av partierna som är värda min röst. De gör alla sina fel och det är inte ok, allt handlar om pengar, o pengar har inte sjuka o pensionärer, så det får ju inget för sin röst. Man har misskött allt detta i måna år, jag har varit sjukpensionär och är nu pensionär och det är inte fett. Många som kommit hit till landet vårt röstar ju på sossarna för de har ju gett dem fri lejd hit och massor med fördelar som inte andra har. DÄR ligger felet. Det är inte rätt att rösta på partier som inte har medborgarnas bästa i tanke o göranden. NEJ detta är ett dåligt skämt. Och de flesta av de styrande har varit i Bilderbergmöten där våra val görs upp i förtid. Så ingen röst från mig. Sorgligt land detta- G v d / Maria

  2. Ja, tackar för Dikten. Visst tänker man, som ett utbytes Djur. Politiken är ju så, den riktar sig till mer överklass, alltså få fördelar, om man röstar på ett visst sätt, det kanske är långt från att se sin nästa.
    utan mer suga ut, man säger det, inte öppet i politiken, men de vill ju, att folk skall dö ut, och många har dött ut, av Girig Politik, antingen har de dött ut, av att icke kunna ha ett socialt Liv, eller ställts på bar backe och dött på gatan, eller totalt isolerade, och dött ensamma i sina hem, därför man barskrapat dem.
    Nu skall de giva ålderspensionärer mer i plånboken, själv är jag sjukpensionär, och det hörs ingenting alls i politiska debatten, man nämns inte i Politiska diskussioner, för dom finns inte.
    Jag frågade, en vän, och diskuterade sjukpension, och dess ekonomiska sits. Hans svar, det har jag icke sett på Nyheterna eller Rapport, så värdet av sanningen?
    är oftast, att man gör folk osynliga, i Media, och Politiken. Själv, Själv ser jag hur, många kristna för en slags höger politik, att rösta på ett visst sätt, med mandat av Kristus namn ?.De som icke giver sin röst åt politiken är Jehovas vittnen, men jag tänker nästan, man får vara med, ändå och se vilka som givit, de sämst ställda något. en del vill inte man skall rösta, tydligen är det väldigt massa i utanförs områden som aldrig röstar, en hel massa, börjar de rösta, kommer vi få, en annan politikisk hållning en idag tror jag. Men ofta, kan det vara så här Maria, att många, vill inte att man skall, just delta i politiska röstningar, därför att de vill, låta dem hållas utanför, för om de inte röstar, så vinner de en röst, och ju mer som hålls utanför, vinner de hela tiden röster på det sättet. därför kör dom också, en falskhet, och är förstås helt polisk motiverade. Bara tankar över politik och röst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.