Kraft,styrka och ro, istället för ångest. Bibelord.

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Kraft och styrka, förtröstan och glädje, kärlek i stället för hat, ro istället för ångest!  Så bör det vara men inte alltid är det så. Jag behöver också Guds Ord varje dag, i mitt hjärta, för att orka. Jag hoppas att bibelorden kommer någon till glädje, var så god.  Jag ber dig: Ta emot Jesus.

*

Ps 28:7-8 HERREN är min styrka och min sköld,
på honom förtröstade mitt hjärta. Jag fick hjälp och mitt hjärta gläder sig.
Jag vill tacka honom med min sång.
8 HERREN är sitt folks styrka, ett frälsningens värn är han för sin smorde.

*

 

Ps 119:28 Min själ gråter av bedrövelse, upprätta mig efter ditt ord.

*

 

Jes 40:29 Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka.

*

Mark 12:30 , och du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta, av hela din själ, av hela ditt förstånd och av hela din kraft.
*

 

Ef 3:16 -17 Jag ber att han i sin härlighets rikedom skall ge kraft och styrka åt er inre människa genom sin Ande, 17 och att Kristus genom tron skall bo i era hjärtan och ni skall bli rotade och grundade i kärleken.

*

 

Ef 6:10 Den andliga vapenrustningen
10 Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft.

*

 

Fil 4:13 Allt förmår jag i honom som ger mig kraft.

*

/Maria

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.