Jag lever i tron på Guds Son, som har älskat mig och utgivit sig för mig. Tack Jesus

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Prisoner of Hope

Gal 2:20 och nu lever inte längre jag, utan Kristus lever i mig. Och det liv jag nu lever i min kropp, det lever jag i tron på Guds Son, som har älskat mig och utgivit sig för mig. 21 Jag förkastar inte Guds nåd. Om rättfärdighet kunde vinnas genom lagen, då hade Kristus dött förgäves.

http://www.youtube.com/watch?v=zbMbIhcGx_U&feature=share&list=PLB36B0365349F0A1A

 

GALATIANS 2:20″I have been crucified with Christ; it is no longer I who live, but Christ lives in me; and the life which I now live in the flesh I live by faith in the Son of God, who loved me and gave Himself for me.”

 

Tack Jesus!

/Maria

 

2 thoughts on “Jag lever i tron på Guds Son, som har älskat mig och utgivit sig för mig. Tack Jesus

  1. Hej Karin! Hoppas det är väl med dig. Tack för att du gillar inläggen/artiklarna, och Vad Bra att du prövade att äta hirs-gröten, visst är den så god! Magen mår så bra så bra på det. Ja under kategorin hälsa kommer det att finnas sådant som är lite speciellt o annorlunda för t ex dem som har någon allergi eller liknande.
    Kram till dig.
    /Maria

  2. Hej Maria! Många bra inlägg här på bloggen. Jag prövade tipset om hirsgröt och det var det godaste jag ätit på länge och va bra man mådde efteråt. Ta gärna med fler tips på mat och sånt. Det är väldigt uppskattat 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.