Kom till mig /säger Jesus.Guds auktoritet, VIDEO

 

 
 
Se och lär om Guds auktoritet
THE AWESOME AUTHORITY OF GOD’S WORD!Auktoriteten i Guds Ord. ******* Och:

*Jak 1:21  Lägg därför bort all orenhet och all ondska och ta ödmjukt emot ordet, som är inplanterat i er och som har makt att frälsa era själar.*

Det är viktigt att veta vad Guds ord säger, men det är ändå viktigare att LYDA det. Den effekt vårt studium av Bibeln har på oss blir direkt synlig i vårt uppträdande och våra attityder. Världen bjuder på orenhet och ondska men man begriper inte det förrän man träffat Jesus. Då ser man med andra ögon på sitt liv och vill rädda det, och man förstår att man behöver Jesus.

 

Upp 20:4

Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus i tusen år.

Man läser och hör om hur kristna blir torterade, dödade på olika vis. Senast idag fick vi veta att människor omkommit. Det finns olika religioner i området.    I dagens Ring P1 diskuterades denna fråga och programledaren är inte kunnig i vad som sker så han förstod inte allvaret. Efter programmet kom nyheten om många döda i Nigeria, jag hoppas han hörde det och kan förstå vad som sker.

*
Det finns fler “tolkningar” om tusenårsriket, och jag vill nämna att detta  rike enligt mig och andra är ett symboliskt uttryck för perioden mella Kristi himmelsfärd och hans återkomst-  Kristus regerar i de troendes hjärtan. Och  Jesus kommer sedan åter. Ser du vad jag ser i texten?  De troende hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds Ord och inte tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen.
Detta märke är också omdiskuterat och det har inte skett ännu att det finns på våra händer eller pannor-  och- Människorna hade alltså blivit dödade- det är vad som sker idag och det kommer ytterligare svårare tider.
Därför är det så viktigt att vi vittnar om vad Jesus ger: Frälsning och evigt liv.

2 Johannes brev 1:11 berättar om falska läror och hur man undviker dem och hur man förstår att de är just falska. Det är verkligen mycket aktuellt idag! /Maria

2 thoughts on “Kom till mig /säger Jesus.Guds auktoritet, VIDEO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.