Katolska kyrkan och Affären Ratzinger. Rättvisa?

 

VIKTIG UPPDATERING från
Italienska Katolska Kyrkan och affären Ratzinger
http://itccs.org/2013/02/16/roman-church-admits-the-popes-guilt-joseph-ratzinger-to-evade-justice-and-hide-out-in-the-vatican-for-his-own-legal-immunity-and-protection/

17.2.2013

Av Kevin Annett – Översatt av Gertie Dahlberg

*

Det blir mer och mer intressant för varje dag!

Romerska Kyrkan erkänner Påvens skuld: Joseph Ratzinger undgår Rättvisan och gömmer sig i Vatikanen för sin egen lagliga immunitet och “skydd”.

En viktig uppdatering från Internationella Tribunalen för Brott inom Kyrkan och Staten (ITCCS) i Bryssel.

I ett uttalande till Reuters idag meddelade Vatikanens talesman att Joseph Ratzinger kommer att förbli permanent bosatt i Vatikanstaten efter sin avgång. Detta ger honom lagligt skydd från varje försök till åtal mot honom i samband med fallen av sexuella övergrepp runt om i världen, sa Kyrkans källor idag.

”Hans fortsatta närvaro i Vatikanen är nödvändig, annars kan han bli försvarslös”.

Detta häpnadsväckande erkännande av skuld av Kyrkan är också ett direkt förhindrande av rättvisa och lägger mer vikt vid anklagelsen från ITCCS och andra att Vatikanen har arrangerat med den italienska regeringen att skydda Ratzinger från brottsåtal i strid med internationella lagar, sanktionerade av Italien.

Kommentar:
Vatikanen beslutade idag att ge en permanent fristad till en bevisad krigsförbrytare genom att tillåta att Joseph Ratzinger hindra rättvisan och undgår åtal för brott mot mänskligheten. Och den italienska regeringen är i maskopi i detta upphävande av internationell lag.

Detta beslut bekräftar vårt påstående om brottslig konspiration som omger Ratzinger och hans medkonspiratörer inom Vatikanen. Det klargör också att Vatikanen har en brottstig makt som nonchalerar varje lag för att dölja sin egen kriminalitet.

Med början på söndag den 24 mars 2013 kommer våra aktivister tillsammans med andra att börja en eskalerande serie av ockupationer av Katolska kyrkor och ta i beslag kyrkans egendom för att åstadkomma Ratzingers utlämning och återvinna stulna rikedomar från det kriminella företag som kallas Vatican Inc. – i namn av legioner av dess offer, både levande och döda.

… och från Kevin Annett – Råttorna rusar tillbaka till Vatikanen!

”De som gudarna förstör, de drivs först till galenskap”. Speciellt i Rom, verkar det.

Varför skulle den äldsta institutionen på vår planet medvetet bevisa vad dess kritiker säger om den genom att först kasta sin ledare, en överbevisad skurk, ut ur hans tjänsterum efter att han hotats med arrestering, och sedan ge honom en tillflykt för att undvika åtal? Det är den typen av panik och brist på logik som visas genom en dokumentförstörelse av en yngre person, inte av en trovärdig eller klok samling män.

Och det ger oss alla hopp!

Roms otroliga erkännande att de inte kan ha Påven ställd inför rätta har stärkt vår sak och legitimitet enormt mycket och har bevisat att, oavsett hur stor än den skyldige är, genom att provocera honom tillräckligt länge kommer det att orsaka att han förstör sig själv genom sin egen fruktan och dumhet.

Att skydda Ratzinger inom Vatikanens väggar kanske hindrar rättvisan för en stund, men det bryter mot en grundläggande regel för krigföring som säger att man aldrig skall ge sin fiende ett permanent fokus för deras attack. Ratzinger – den onde Kejsaren – skall nu vara ett permanent inventarium i Vatikanen? Det absurda i att erbjuda ett sådant pågående fokus till den civiliserade världens hat mot katolska kyrkans kriminalitet är också ett tecken på att kyrkan är på glid och improviserar. Men det visar också hur genuint orolig Vatikanen är angående den rättsliga offensiven som satts igång av våra medarbetare, advokater för tortyroffer, och den internationella brottsmålsdomstolen.

Vatikanen drar i alla trådar för att hålla Ratzinger utanför domstolen. Deras lojala,, enmansägda italienska media försöker ”skrämma skiten” ur undertecknad och vår ITCCS spelar dessa dagar strategin ”förneka, distrahera och misskreditera” varje skadekontrollerande företag.

Den vacklande Liz Windsor, också kallad Drottningen av England, gör en särskild och unik tripp till Rom den 6 mars för att kyssa ringen, eller andra delar, av den nya chefen för Vatican Inc. Och den italienske presidenten Napolitano har ett möte med president Obama idag i Washington för att utan tvekan rada upp mer amerikansk uppbackning för påven – inte för att Obama behöver uppmuntran, för han stod lojalt bakom Ratzingers krav på ”diplomatisk immunitet”

Men allt till ingen nytta i slutändan. När den Blodige Kejsaren står naken så håller bara våra illusioner honom skyddad och immun när den slutliga redovisningen kommer.
Den tornado som följde på min första exorcism utanför Vatikanen 2009, och blixten som slog ner på dagen för Benedicts avgång, var ingen tillfällighet. Joe Ratzinger borde veta från historien om sina egna tidigare SS-kompisar att brottsliga institutioner kan drivas, men de kan inte gömmas – inte ens bakom all rikedom och prakt i världen.

http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/affaren-ratzinger.html

/Maria
 

 

 

2 thoughts on “Katolska kyrkan och Affären Ratzinger. Rättvisa?

  1. Hej
    ja det låter verkligen rafflande …och mycket intriger och galenskap….och det är det ju…och sorgligt för alla som blivit så hårt drabbade!!!/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.