Kärleken från Jesus/Hopp. Joh 14:6

 

  th_b65d1.jpg  Ta hans hand! Lev i frid.

Man kan gå på Hopplöshetens Väg och inte finna någon annan väg att gå, man finner inte den som leder till ro….

Jodå, man kan, för Jesus vill ta oss i från allt som heter hopplöshet och otro. Han finns och han vill ge oss livet tillbaka. För dem som inte har gått på den vägen som gör ont, den vet inte vad det vill säga att ständigt vara förtvivlad.

Jag har gått där många gånger och varit utom mig av sorg och skrik. Tysta skrik har jag skrikit, och våndan var stor. MEN Jesus visste att jag behövde honom mer än allt annt, och jag fick komma till honom för att få ett nytt liv.

Därför berättar jag för dig på denna sidan att jag älskar Jesus, och att jag vet att han gjort allt för att jag skall få ro. Sorgerna kommer inte att ta över ditt liv om du kommer till Jesus.

Och sorgerna och våndan tar Jesus bort, för han vet hur människor har det. Med detta inlägg vill jag säga att jag vet att livet kan vara mer än tufft!

Men det finns en som kan hjälpa dig om du just nu har problem, eller har haft det en tid, och inte vet vart du ska vända dig. Om du har det så svårt nu, så vänd dig till Jesus, han lyssnar på dig och vill hjälpa dig. Han hjälpte mig och han HJÄLPER mig i livets alla skeden. Så gör han också för dig.

Han är vägen och sanningen och livet /Joh 14:6/ och han vill oss väl. Läs gärna mer om Jesu kärlek här på sidan. Kram Maria

4 thoughts on “Kärleken från Jesus/Hopp. Joh 14:6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.