Kärlek / Sprid kärlek

 dsc00158.JPG

Att tycka att kärlek är underbart, ja så gör vi nog alla. Jag tror att jag vet att den kärleken vi får från Gud är den finaste vi kan få. Med den i bagaget kan vi vara spridare av hans ord och av hans värme. Godhet och värme smittar… Nej man behöver inte vara frälst för att visa kärlek….

MEN

Man kan visa ännu större kärlek då man känner Gud, för den kärleken man får från honom gör att man blir mindre självisk och mer utgivande i kärlek. Kärleken sprider sig som ringar på vattnet, och de når längre än vi anar. Ingen kan oberörd komma i kontakt med de människor som älskar Gud och som har ett brinnande hjärta.

De vänliga orden, de vill vi alla höra de finns ju inom oss, och i dagens samhälle är det ett tufft klimat, där finns inte så mycket kärlek som det borde finnas. Kärlekens sådd spirar och blommar långt utanför din synkrets.

Vi nöts i vår vardag, kanske är livet trist för många i äktenskapen och i annan samvaro. Det finns så många kärlekens ord som så många människor behöver. Hjälp till att sprida kärleken som du har i ditt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.