Att lyda Gud / Ögonblick

 dovec2.gif

Att lyda Gud kan vara svårt. Ibland krävs det en längre vandring och svåra erfarenheter för att man skall förstå att man verkligen ÄR buren och älskad. Och att plötsligt börja lyda Gud då man inte känner honom så bra…det är svårt.

Vi har ofta gått på vägar då vi inte sett eller förstått de möjligheter vi fått att ändra på saker och ting,,,eller inte velat förstå. När Gud talar då bör man lyssna och gå i den riktning han visar.

Men om vi nu inte lyssnar, eller inte lärt oss att lyssna, då blir det svårt. Då kan det finnas tillfällen som går oss ur händerna och saker och ting bli ogjorda. Det kan ju också vara så att man grämer sig senare i livet över det som man fått ogjort.

Gör inte det!

Gå istället vidare på den väg han stakat ut och var tacksam över att du förstått hans handlande med ditt liv. Skärp din inre blick och titta med hans ögon ut över samhället och världen och du ser snart vilken väg han menar. Skärp också ditt hjärtas blick så att du ser den ensamme, den utslagne, den missanpassade, den fattige, den sorgsne, den ofärdige, den som ensam är.

Stärk din föresats att gripa fatt i tillfällen nästa gång som livet räcker fram en gåva…för dig att ta fatt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.