Kärlek. Guds kärlek till oss

 cb030210.jpg

Gud ger oss gåvor. Gud ger oss kärlek. Han vill att vi ska lära känna honom på djupet och vilja leva efter hans vilja. Men de flesta tycker att det är väldigt arbetsamt att verkligen ge hela sitt liv till Gud. Han vill att vi ska vara hans medarbetare.

Gud ger oss kärlek och i den kärleken han ger finns hela vårt liv. Hans välbehag vilar över den som verkligen uppfattar hans längtan och kärlek, och vill vara hans barn.

När vi förstår med hela vår person att han är kärlekens Gud, då kan vi gå ut och göra hans vilja. När hans kärlek genomsyrar oss, kan vi med glädje och utan fruktan gå ut i livet och arbeta för ett annorlunda och kärleksfullt samhälle, och detta kan vi göra då vi förstår vikten av frälsningens gåva.

Gud är kärlek, Gud är helig, Gud är sanning. Låt oss vara heliga,låt oss vara sanna, låt oss vara arbetare för hans rike.

*En gång var ni i mörker, men i Herren har ni blivit ljus. Lev som ljusets barn – ljuset bär frukt överallt där det finns godhet, rättfärdighet och sanning- och tänk på vad Herren vill ha.*

/Ef5:8-10

Ja det finns de som fortfarande är i mörker. Det finns de som lever som mörkrets barn, de bär ingen frukt för Gud utan de lever utan kunskap om vad Gud vill för deras liv. Rättfärdighet och sanning- de vet inte vad det är. Därför är det hög tid att människor blir upplysta om Guds kärlek, plan och omtanke för sina liv.

Gud vill att hans ljus skall lysa i människors inre. Innan vi föddes hade Gud planerat hela vårt liv. Är inte det mäktigt att veta att

DU är önskad och efterfrågad och älskad? Och att planen för ditt liv ligger färdig, om DU tar ett steg i rätt riktning och söker Gud och hans mening för dig.

Låt inte pengar bli din herde, låt Jesus bli din herde, som skall hjälpa dig på vägen.

Vi har ett val att göra. Vi har ett liv att leva. Vi har alla blivit födda till denna jord för ett syfte: Att tjäna Gud, inte oss själva eller Mammon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.