Kärlek/ En djup kärlek/ Matt 22:37

*

*

*Bliv kvar hos mig! Ja så kan vi ropa, och Gud hör. På natten kan man ängslas- men då ska man ju sova….jag vet många som vrider och vänder sig i oro. Ett Guds barn kan sova och veta att Gud är trygghet.

Jesus lade på mina läppar nya sånger och i mitt hjärta en speciell melodi. Det känns så skönt att veta att jag älskar min Herre av hela mitt hjärta och av hela mitt förstånd- precis så som han sagt till oss att göra- /Matteus 22:37/   ja så blev det också för mig.  Kärlek- en djup kärlek.

*Var samlas den blodtvagna skaran en gång? Hos Jesus, hemma hos Jesus. Var få vi väl fröjdas en evighet lång? Hos Jesus, hemma hos Jesus.*/vers ur sång

Att vara hos Jesus i evighet- ja så blir det för dem som tagit emot honom i sitt hjärta. Det är mycket skönt att veta var man hamnar en gång. Jag minns min svägerskas ord: The Lord is so good to me. Hon visste vart hon skulle då hon dog för inte så länge sedan.

Stå fasta i tron!      Gud har allt i sin hand.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.