Kärlek

 

hjarta.gif

Ditt krossade hjärta kan bara Jesus hela.

Kanske just du just nu lider av ett krossat hjärta. Kanske att du fått det krossat (som det heter) eller sargat av någon anledning. Kanske utav en man du tyckte om, kanske en familjemedlem, eller en arbetskamrat eller någon annan.

Jag kan berätta för dig att Jesus läker krossade, förstörda hjärtan. Han tar hand om ett sargat hjärta och lagar det på ett speciellt vis. Han gör ett så grundligt arbete, att all smärta försvinner, allt hat som funnits, det tar Jesus bort från vårt inre- Han är suveränt precis och vet alltid vad som skall göras.!

Mitt härta lagade han, han gjorde det så fint för mig, han tog bort det som gjorde ont och plågade mig, Han läkte mig på ett fullständigt underbart sätt.

Hans kärlek till oss tar aldrig slut, den flödar hela tiden i nya strömmar. Den är evig, ärlig, osjälvisk, och den enda kärlek man kan lita på att få behålla.

Vi lever i en hård värld, gör den mycket mjukare med att ta in Jesu kärlek i ditt hjärta!

hearthappy.gif

2 thoughts on “Kärlek

  1. Hej Syster Mo; vad trevligt att se dig här. Ja visst är det så att Jesus alltid kan hjälpa oss med allt, allt trassel vi människor ställer till, det kan han reda ut, han gör allt väl igen! Han är vår vän, vår bror och vår Far.
    Kram från Maria!

  2. Ja! Många gånger har jag försökt på egen väg men det har varit tufft och ensamt. Mång törnen har jag trasslat in mig i på den vägen! Bara då jag återgått till Honom så har jag klart kunnat se vad jag gjort fel och hur jag bör agera. Det är en stor tröst att veta om att det alltid finns en vän vid min sida. En som har tid att lyssna och finnas där både när det är svårt och när det går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.