Kända sånger /Låt mig få höra…

 j316.gif

Gillar du att sjunga?  Vad bra!   Det gör jag med,och här öppnar jag en kategori som skall ta med älskade och kända sånger. Idag börjar jag med en sång som många söker efter på nätet.

 

Låt mig få höra om Jesus…

1.Låt mig få höra om Jesus, Skriv på mitt hjärta vart ord, Sjung för mig sången så dyrbar, Skönaste hörd på vår jord, Sången, som änglar i natten Sjöngo för herdar en gång: Ära till Gud i det höga, Frihet från bojornas tvång.

 

Kör: Låt mig få höra om Jesus, Skriv på mitt hjärta vart ord! Sjung för mig sången så dyrbar, Skönaste hörd på vår jord!

 

2.Säg mig det åter och åter, Hur på vår jord han gick kring, Frestad föraktad och ringa, Ägande själv ingenting. Synderna mina dem bar han, Smärtorna tog han på sig, Redo att hela och hjälpa, Redo att uppoffra sig.

 

3.Låt mig få höra om korset, Kvalen och smärtan han led! Visa mig graven i berget, Där man hans kropp lade ned. Kärlek, o, viska det åter, Det var för mig, som han dog, Det var för mig, som han uppstod. Herre, min Gud, det är nog!

 

/Fanny J  Crosby

 

Kända och älskade sånger finns det gott om, och jag tänkte att ur boken SEGERTONER ta med många av de kända och älskade sångerna genom tiderna.  Så välkommen att titta in här igen….

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.