Den sovande människan

 

Hej och välkommen hit.

Jag har tidigare skrivit om den sovande människan. Den människan är en människa som har förkastat Guds budskap, eller som aldrig velat höra något om hans härlighet. Det är trist och bedrövligt enligt min syn att se på Guds kärlek och hans sons kärlek.

Det går människor runt omkring oss varje dag som inte förstår eller som inte fått chansen att förstå att det liksom brinner i knutarna nu.

Vi  går mot andra tider, tråkiga hemska tider. Men som sagt; människor sover, de ser inte tidens tecken. Precis som det var i Sodom och Gomorra, då drack man, spelade, horade, gjorde allt för att ha ett roligt och spännande liv i sus och dus.  Ojoj, de fick ett allvarligt och hemskt slut.

Det kommer denna tidens människor också att få. För det är så att vi lever i de sista tiderna. Jag tror inte att det kommer att bli 50 år till som denna jorden får bestå.

Jesus säger i Matteus kap 24:27-28:

*För precis så som blixten flammar över himlen från öster till väster, så ska det vara när Människosonen, återvänder. och där liket är där kommer gamarna att samlas.

Så fort den tidens förföljelser är slut kommer solen att förmörkas och månen att förlora sin glans. Stjärnorna ska slungas ur sina banor, och universums krafter ska skakas.

Därefter kommer tecknet på min ankomst att visa sig på himlen, och det kommer att höras jämmer och klagorop över hela jorden. Och jordens alla folk ska se mig komma på himlens skyar med makt och härlighet. Och till ljudet av mäktiga trumpetstötar ska jag sända ut mina änglar, och de ska samla in mina utvalda från jordens och himlens yttersta gräns.*

 

Så kommer det att bli.

Jesus säger: Himmel och jord ska försvinna, men mina ord ska bestå för evigt. /Matt 24:35

2 thoughts on “Den sovande människan

  1. Hej Millaz. Ditt Yes. måste betyda att du gillar inlägget…. bra. vi lever i de sista tiderna och nu kommer starx Antikrist att synas rejält. Kolla inläggen om Vatikanen och ordnarna som kommer i de närmaste inläggen. Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.