Kända sånger /Innan natten..

jname3.gif 

Nu är det snart natt då jag skriver detta..och jag tänker då på en sång som har denna text:

Innan natten kommer:

*1.Innan natten kommer, vill jag tacka för den dag du gav, dem som jag mötte. För ett liv som mognat något, Herre, vill jag tacka.

2. Innan natten kommer vill jag tänka på dem som nu ler i kärleksglädje, och på dem i ensamheten, Herre, vill jag tänka.

3. Innan natten kommer vill jag bedja för den jord vi fått men smutsat, skövlat. För vår värld som väts av tårar, Herre, vill jag bedja.

4. Innan natten kommer vill jag lämna allt tillbaks åt dig att älska, värna. Allt åt dig, vår tro, vårt tvivel, Herre, tag emot det.        /J Jonsson/ Per Harling

/Godnatt till dig../Maria

7 thoughts on “Kända sånger /Innan natten..

 1. Hej Robert Jadå Den svenska texten kommer till din hotmail eller till denna kommentar. Hälsn Maria
  ___________________

  När man har bestämt sig för att följa Jesus, anser jag att man tagit det absolut bästa beslutet i sitt liv. Att få döpa sig och veta att man tillhör Jesus för resten av livet, det är stort.

  Det finns en sång som man brukar sjunga vid det tillfället och jag tänkte ta med den här: Jag har beslutat…

  1. Jag har beslutat att följa Jesus, jag har beslutat att följa Jesus, jag har beslutat att följa Jesus, och aldrig mer tillbaka gå.

  2. Om andra tvekar, vill jag dock följa, om andra tvekar , vill jag dock följa, om andra tvekar, vill jag dock följa och aldrig mer tillbaka gå.

  3. Jag följer korset och lämnar världen, jag följer korset och lämnar världen, jag följer korset och lämnar världen, och ingen väg tillbaka går.

  4.Jag tjänar Jesus, och ingen annan, jag tjänar Jesus, och ingen annan. Ja jag följer Jesus och ingen annan, jag all min kärlek honom ger.

  5. Ingen väg tillbaka går, Nej jag ska aldrig mer tillbaka gå. Jag har beslutat att följa Jesus……..

  Maria: ATT FÖLJA JESUS, vad det än kostar…, och hur livet än blir så vet man att man gjort rätt,, det är det härligaste man kan få göra.

  ”Men var Ordets görare och inte bara dess hörare.” Jak 1:22

  GUD VÄLSIGNE DIG /Maria

 2. Hey skulle vara guld värt om ja också kunde få den där låten I Have Decided to Follow Jesus fast på svenska då. Tack på förhand mvh Robban

 3. Hej Nina! Vill beklaga detta sorgliga besked för dig, och jag hoppas innerligt att personen var frälst, det verkar ju så.
  Visst kan jag hjälpa dig med en vers eller liknande.
  När vill du ha den/de, och vad är det som du tänker kan passa?
  Ungdom, äldre……
  Naturligtvis blir det om ljus och värme—–det finns mycket att välja på

  KRAM f Maria Hör av dig!

 4. Hej. En nära vän till mig gick bort idag. Undrar om du har någon fin vers eller nån sång som jag kan använda mig av på begravningen.
  Tacksam för svar.

  Mvh Nina

 5. 1. Jag har beslutat att följa Jesus, jag har beslutat att följa Jesus, jag har beslutat att följa Jesus, och aldrig mer tillbaka gå.

  2. Om andra tvekar, vill jag dock följa, om andra tvekar , vill jag dock följa, om andra tvekar, vill jag dock följa och aldrig mer tillbaka gå.

  3. Jag följer korset och lämnar världen, jag följer korset och lämnar världen, jag följer korset och lämnar världen, och ingen väg tillbaka går.

  4.Jag tjänar Jesus, och ingen annan, jag tjänar Jesus, och ingen annan. Ja jag följer Jesus och ingen annan, jag all min kärlek honom ger.

  (5. Ingen väg tillbaka går, Nej jag ska aldrig mer tillbaka gå. Jag har beslutat att följa Jesus……..ATT FÖLJA JESUS, vad det än kostar…, och hur livet än blir så vet man att man gjort rätt,, det är det härligaste man kan få göra.

  “Men var Ordets görare och inte bara dess hörare.” Jak 1:22

 6. HEJ Jag skickar dig sången på mail. Jag har sången här någonstans o trodde den fanns här i denna kategorin, men det var fel, den borde ligga här. Den kommer till dig; fredag.
  Mvh Maria

 7. hej!! jag har varit inne på din sida och ser att du håller på med sång och sånt om ja inte har fel? jag behver hjälp med en sång som ja inte hittar.det ända jag vet är att den används när man döper om sig, och det går så här,”jag väljer korset och lämnar världen(3ggr) och aldrig tillbaka gå. snälla jag är jättetacksam om du vet vilken det är mejla mig då på gorgiis_@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.