Jorden. /Väder, vulkaner m m

 D Wilkerson

Nu har medierna mycket att skriva  om, vulkanen på Island har ju fått stora utbrott. Hur allvarligt detta kommer att utveckla sig är det ingen som vet, bara Gud. Vi är så små, har du tänkt på det?

David Wilkerson hade en syn 1973 och han har skrivit boken SYNEN. Ur den boken vill jag ta med ett stycke om just MILJÖN och VÄDER:

*Drastiska väderförändringar i väderleken som slår alla rekord äger rum runt om i världen. En del experter tror att detta orsakas av vulkanisk aska efter utbrott på Island och som förs vidare av jetströmmen i troposfären. För min del tror jag att en del av förklaringen kan ligga häri.

I gångna århundraden har världen varit vittne till ödeläggande jordbävningar, värmeböljor med stora antal dödsfall som följd, fruktansvärdda översvämningar och alla slag av bisarra förändringar i väderleken. Men sedan har allt återgått till det normala.

I min syn såg jag mycket litet av det övernaturliga inslag i de drastiska förändringar vi sett hitintills. Men jag ser också mycket tydligt ett gudomligt ingripande äga rum över hela världen. Det är bäst att världen förbereder sig för väderförändringar som inte kan förklaras med andra termer än “övernaturliga”.

Världen skall snart se begynnelsen av födslovåndorna genom historiens  mest drastiska väderförändringar,jordbävningar, fruktansvärda naturkatastrofer, som vida överträffar allt annat skådat.* /David Wilkerson 1973

Vad säger man om detta? Jag säger personligen att det är hemskt det som händer, och jag tycker att det som händer nu får många olika följder. Flygindustrin, ekonomin i stort och mycket mer kommer att följa. Men vi vet inte hur, var, när….eller hur Gud kommer att göra i detta. Människor är ju det viktiga, och GUD är den som har kontrollen, och ÄR den viktigaste, honom får vi komma till.

Medierna skall upplysa och varna och ge råd men här kommer nog att följa domedagsartiklar, utav sådana som inte ens känner Gud utan pratar om sådant som händer på jorden: Moder Jord kallar de jorden för, och glömmer eller erkänner INTE Gud.

Jag vill ge dig en länk där du kan se mycket av vad som händer var dag på jorden, på kartan kan du följa olika skeenden:http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php

FOX NEWS:    SALT LAKE CITY (AP) – A magnitude 4.9 earthquake rattled parts of Utah, Wyoming and Idaho on Thursday evening. There were no immediate reports of significant damage or injuries.

University of Utah officials say the quake hit just before 6 p.m. MDT. The epicenter was about five miles east-northeast of Randolph, a tiny town about 73 miles northeast of Salt Lake City.

The quake was the largest in Utah since a magnitude 5.9 temblor hit near St. George in 1992, according to Relu Burlacu of the University of Utah seismograph stations.

Titta på länken och du kan se alla möjliga tillbud, kom sedan och säg att allt är lugnt!

“Då skalv jorden och bävade, och bergens grundvalar darrade. De skakades, ty hans vrede var upptänd. Rök steg upp från hans näsa och förtärande eld från hans mun. Eldsglöd flammade från honom.” Ps 18:8-9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.