De sista.. /Dystra prognoser.Kärnvapenhot./länkar

 

Skall vi vara ärliga? Ja det ska vi ju. Men om jag är en av de många som säger att Bibeln är en sann bok och att slutet är nära, tror du mig då? Är du en troende så förstår du vad jag menar, men är du en icketroende så vänder du bort din blick och dina öron från att höra det som den troende vill  tala om och varna för.

Det är verkligen oklokt, för det är sanning som vi säger och Gud vet ju allt om det han sagt, och han ändrar sig inte angående de sista tiderna.
Vad jag skulle vilja att människor riktar uppmärksamheten på det är väderförändringarna, en del tror på globala uppvärmningen/effekter, men jag anser att man bör se på vad Chemtrail är och vad HAARP står för. Dessa saker är, och handlar om  s k konstgjort väder,  d v s att man kan åstadkomma regn, snö, översvämningar, is, m m  och kalla det för vanliga  men “ovanliga väderfenomen”.  I Bibeln kan man läsa om “Människogjorda handlingar”, handlingar gjorda av människohänder, och det är ju precis vad Chemtrail m m handlar om. Var vaken! Backa inte för sanningarna.

Ur Tidn Flammor kan du läsa följande:

 

   Dystra prognoser:

Prognoserna för vår planet blir allt dystrare, de apokalyptiska varningarna som finns i Bibeln understryks nu av olika experter.

Kärnvapenhot

Vi har flera gånger i Flammor varnat för det stora hot som Iran utgör. Dess ansträngningar att framställa kärnvapen, kan leda till kärnvapenkrig. Den kände utrikesjournalisten Ulf Nilson tillhör de som förstått allvaret. Han skriver så här i Världen Idag den 9 juli:
”Iran, ett instabilt land, styrt av muslimska fanatiker, får snart, kanske mycket snart, kärnvapen. Landets president Mahmoud Amadinejahd har slagit fast att Israel, som också har kärnvapen, bör utplånas från kartan. I Mellanöstern fruktar många ett israeliskt preventivslag, det första användandet av kärnvapen sedan 1945 och en världskris av ofattbara dimensioner. Eller hinner Iran före? Hur stor del av världen blir obeboelig på grund av radioaktivt utfall? Svar: ingen vet.”  /Holger Nilsson

Nej. Ingen vet.  Men GUD vet. Vi lever i Uppenbarelseboken. Allt händer väldigt snabbt när det händer och det är många hot över världen, det syns som om världen blivit galen. Jag är inte överraskad, för Gud varnar ju i sitt Ord. Men så få vill veta det!

http://www.freedomfiles.org/war/fema.htm  Detta du ser här är verkligen allvarliga saker

Och vill du veta mer om en hel del saker kan du se nedanstående:

http://severkligheten.blogspot.com/2009/03/obama-deception.html

/Maria

4 thoughts on “De sista.. /Dystra prognoser.Kärnvapenhot./länkar

 1. Det görs stora affärer och vissa länder har stora tillgångar, men under vilka premisser skall man få köpa olja m m. och vilka priser kommer det att gälla….Det är allvarliga frågor och det kan komma att bli stopp nånstans på vägen. Hur går det med vindkraften i Sverige t ex, den borde byggas ut.
  Frågor frågor som vill ha svar. /Maria

 2. Länk till fakta om Irans energireserver.
  Iran har väldiga mängder olja och gas och exporterar främst till Kina, Indien, Italien, mfl länder. Även EU står på tur.

  (Nabucco oljeledning från Iran/Irans grannar till EU)

  Det kapptävlas om EU:s energiförsörjning och planeras/byggs oljeledningar från Iran till EU och från Ryssland till EU.

  “The planned Nabucco pipeline is a recent indication of strengthening energy ties between the EU and the Middle East and Iran in particular. The Nabucco pipeline is planned to transport gas from the Caspian region, Iran, Iraq, and Egypt via Turkey, Bulgaria, Rumania, and Hungary to Austria. It should lower EU dependence on Russian gas. However, the future of the pipeline is no longer clear, since Russia is also following its own pipeline projects that compete with the European pipeline projects,
  such as the Blue Stream and the South Stream pipelines by itself but is related to Iran’s overall relationship with the
  rest of the world. A dialogue should be comprehensive and not limited to the nuclear issue.

  http://www.iias.nl/files/IIAS_NL51_23.pdf

 3. Hej du har gett en tydlig bild av hur det ser ut i världen vilka hotbilder som finns. Med att ta med detta så tycker jag att man skall kunna nå fram till att fundera över vilken ruttenhet som råder, och var friheten finns, den finns i Gud

  och detta måste påpekas gång på gång för dem som söker i en orolig värld,

  vi som varit frälsta en längre tid vet att denna världen kommer att försvinna vi längtar efter Jesus men vi längtar nog mest efter att få flera människor till tro.
  Det är verkligen sorgligt att inte fler inser fakta.
  Kriget i Afghanistan…skördar offer
  Det finns många kalla påhittade krig…/Maria

 4. Vi får vara glada över att Guds Ord stämmer! Gud känner ju oss och vet hur världen kommer att bli – efter den här urladdningen kommer Guds Rike, tydligt för alla att se.

  (Hotbilder)

  Vad man kanske kan tänka på i alla *hotbilder’ som strömmar, är att skapa hotbilder är ett sätt att dominera och kontrollera varandra. När man inte kan få sin vilja fram på annat sätt, börjar man hota och profilera varandra. Krig kommer därför att den militära ledningen i länder planerar för krig som en utväg/lösning på konflikter, där målsättningen står över själva kriget – krig är ett sätt att nå målsättningarna, kanske man kunde säga! Inget krig kan komma utan långväga planering för strategi, truppförflyttningar och materialkostnader etc!

  Vilka är målsättningarna/planerna i/för Mellanöstern? Vad vill de olika länderna och intressena?

  Vad vill Israel?
  Iran?
  USA
  Och EU?

  Vad kan hända som skulle utlösa krig/kärnvapen?

  Jag tycker det farligaste verkar vara att USA är hotat av sin egen skugga/nära att förlora kontrollen/toppositionen över världen.

  1 Dollarn rasar snabbt
  2 Ekonomi i spillror
  3 Valuta och handdelskonflikter med Kina
  4 Olja och gas är fler länder än USA intresserade av och beredda att markera för; i Mellanöstern, i Afrika och i Arktis tex

  5 Israel har flera hundra kärnvapen-stridsspetsar. Iran har noll.
  6 Iran handlar/planerar med Kina och Ryssland utanför dollarns räckvidd.
  7 Irans ledning är förtryckarregim. USA och västvärlden har stött förtryckarregimer i hela världen, när de så tjänat på det. Västvärlden stödde Saddam ett tag, och nu samabetar de flitigt med Afrikanska Unionens ledare Ghaddaffi tex

  8 När dollarn rasar ihop, måste USA behålla kontrollen eller kunna lita på att de andra länderna gör vad de ska i de internationella överenskommelserna
  9 Annars storkrig

  10 Vad vill Iran? Bli en regional maktfaktor och mindre energiberoende av grannarna
  11 Vad vill Israel? Ta tillbaka gränserna utlovade av Gud i Gamla testamentets tid? Eller bara säkra sin frihet?

  12 Vad vill kärnvapentillverkarna? Utveckla kärnvapen.
  13 Hur utvecklar man så mycket kärnvapen man vill?
  Skapa och underhålla tydliga hotbilder…Kalla kriget var en sådan “tydlig hotbild”, som möjliggjorde kärnvapentillverkarna att producera obegränsat med kärnvapen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.