Jesus/Kan någon verkligen klara sig utan Jesus? ..

 

Det som Matteus skriver om i Matteus evangelium  kapitel 11 skulle kunna ske här och nu eller alldeles strax i tiden. Vad skedde då?

Jesus predikade, han undervisade om Guds rike och människor fick se under och blev friska…. Och följande står att läsa:

Mat 11:4  Då svarade Jesus och sade till dem: “Gån tillbaka och omtalen för Johannes vad I hören och sen:
Mat 11:5  blinda få sin syn, halta gå, spetälska bliva rena, döva höra, döda uppstå, och ‘för fattiga förkunnas glädjens budskap’.
Mat 11:6  Och salig är den för vilken jag icke bliver en stötesten.”

Ja man tog emot helande, blinda fick syn, halta började kunna gå ordentligt, spetälska blev rena, döva började kunna höra, döda fick liv! och Guds ord förkunnades och människor tog emot frälsningen.

*
Detta längtar jag efter att få se, helst nu. Detta är under och mirakel, detta ska ske igen. Detta får vi kristna tro, men inte alla tror det längre, de har börjat sova och längtar inte efter det som Jesus sagt. I kyrkorna sker under som inte ÄR under, och man säger att människor är friska, men det är de ej……jag har själv blivit tillsagd att jag var helad, då jag bevisligen inte var det…så kan det gå till.

*

Men om man tar till sig Jesus på djupet och älskar och högaktar honom, då får man se under i sina liv. Men nuförtiden tycker man inte att man behöver Jesus och tro i sina liv, man klarar sig ju så bra utan honom….? kan NÅGON klara sig utan Jesus frågar jag då.
JAG kan INTE klara mig utan Jesus i mitt liv! Jesus ger oss evigt liv. /forts./

Jesus säger:

Mat 11:28Kommen till mig, I alla som arbeten och ären betungade, så skall jag giva eder ro. Mat 11:29Tagen på eder mitt ok och lären av mig, ty jag är saktmodig och ödmjuk i hjärtat; ‘så skolen I finna ro för edra själar’. Mat 11:30Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt.”

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.