Gud skapade världen / och människor förstör den

 

*

Doomsday Report: THREE MILLION PREPPERS IN AMERICA Are Getting Ready For The End of the World As We Know ItPosted: 15 Feb 2012 03:36 AM PSTIn the autumn of 2008, as Presidential hopefuls sparred over whether we had entered a recession or not and well before the onset of the most serious global crisis since the 1930’s, trend forecaster Gerald Celente advised his Trends Journal subscribers to prepare for the worst and plan for the best. “It will be,” warned Celente, “like nothing we’ve ever seen in our lifetime.”

enkel översättn:

Domedagsrapport: TRE MILJONER PREPPERS i Amerika gör sig  redo för End of the World som vi känner ItPosted: 15 feb 2012 03:36 AM PSTIn hösten 2008, som presidentkandidater sparrade över om vi hade gått in i en lågkonjunktur eller inte och väl innan starten av den allvarligaste globala krisen sedan 1930-talet, rådde trendspanare Gerald Celente hans Trender Journal abonnenter för att förbereda för det värsta och planera för det bästa. “Det kommer att vara,” varnade Celente, “liknar inget vi någonsin har sett i vår livstid.”

Läs hela artikeln här:

http://endtimeinfo.com/category/news/end-time-2/

– – – -också om:

* -Har Iran kärnvapen eller skall de fixa sådana? Irans president såg väldigt självsäker ut i Tv och han såg ut som om han drev med folk…Är det inom ett år som de kommer att anfalla Israel, eller vem anfaller vem? Ja det är många frågor at hålla reda på i dessa tider. Svar får vi hur som helst i alla fall. Det lär vi märka då världen börjar att accelerera mot att trasas sönder. Det skadar ju i alla fal inte att vara något sånär uppdaterad…. /Blessings. Maria

 

2 thoughts on “Gud skapade världen / och människor förstör den

 1. Att förlita sig på Gud är det enda en människa har att göra, det kommer starkare och starkare in i mitt medvetande, en sådan glädje mitt i allt annat att ha Jesus med sig, det är värt allt.

  Oligarkerna är ju de som förlorar, de ser inte sina misstag inför evigheten, de kanske är så okunniga så de tror att de kommer till himmelen. Oj vad fel de har, men vi be för världen vad mer kan vi göra.

  Snabba cash, snabba bilar, snabba flyg, guldtackor och dyra viner, m m / så har många oligarker det/ jag vill ha Jesus i mitt liv och tjäna honom genom allt. Amen./Maria

 2. Jag köpte ris för något år sedan och sen blev det mjölbaggar i påsen!

  Eftersom (demokratiskt valda, nationella) politiker inte styr länderna, och de inte har grepp över ekonomin och den demokratiska processen är glömd för tillfället (till förmån för EU byråkrater och centralbankirer), får vi vara beredda på att vad som helst som passar världs-oligarkin (det som brukar kallas “marknaden”) kommer att hända oss.

  Vilka är världsoligarkin?

  De är de som drar nytta av kriser och i själva verket söker/skapar dem för att göra snabba cash och mergers mitt i katastroferna.

  (Lobby och banker, Dupont, Glencore, och global-INC)

  Vem ska skydda oss från att bolag köper upp vete eller risskörden och lägger den i lager och väntar på att priset ska stiga, när folk samtidigt svälter?

  http://www.wdm.org.uk/food-speculation

  Vem skyddar oss från krig mot Iran? Ingen. Kärnvapen- stater är rädda för stater som saknar kärnvapen…

  När vi förlitar oss på Gud är det en helt annan sak. Han har ju lovat att vi får komma med Honom, vad som än händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.