Att bli frälst/Lär känna Jesus.Ta del av hans liv,Var glad

 

*

Joh evangelium 14:9 talar om att : Jesus är den synliga och påtagliga verkligheten av en lika verklig, men för ögat osynlig Gud. Fillippos ville se Gud. Jesus förklarar att han kan göra det genom att lära känna Jesus.

Allt sökande efter Guds sanning och verklighet slutar hos Kristus.  (Se även Kol 1:15; Heb 1:1-4)

 Joh 14:9  Jesus svarade honom: “Så lång tid har jag varit hos eder, och du har icke lärt känna mig, Filippus? Den som har sett mig, han har sett Fadern. Huru kan du då säga: ‘Låt oss se Fadern’?

—–

Jesus säger också att han är “vägen, sanningen och livet”. Han är vägen som för oss till Far och sanningen som uppfyller alla Guds löften. Livet han ger oss är hans eget gudomliga liv. Han fyller oss med sitt liv i dag och i all evighet./Joh 14:6

Det är dags för alla otroende att bli troende om de ska få ta del av hans liv, och därigenom få evigt liv. Det gäller också  att få komma till himmelen en dag istället för till ett helvete som brinner.

___

Var glad att Jesus dött för dig så att du har möjlighet att få börja om på nytt, utan rädsla, och han är en älskande far som vill föra dig fram och fostra dig, och du får göra hans vilja. Var glad.

 

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.