Jesus / Vår bäste vän

 

Jesus är min bäste vän. Han är den som vet allt, kan allt, och gör allt för mig. Jesus är min bäste vän, och inte visste jag förr, att han kunde eller ville vara det. Det är väl verkligen något att tala om för människor.

Det finns de som INGA vänner har överhuvudtaget. De går ensamma, de äter ensamma, de går på bio ensamma,ja de är alltid ensamma, av olika orsaker. Tänk om de människorna visste att Jesus bara är en bön bort.

Tänk om de visste att han ser på dem varje dag med kärlekens ögon. Tänk om de visste vilken lindring och härlighet han kan ge den som frågar efter det. Tänk att aldrig mer behöva vara ENSAM. HAN går ju bredvid!

Ja jag önskar att fler och fler upptäcker frälsningens gåva, däri Jesus Kristus tar bort ensamheten och smärtan. Därför ber jag enträget om en väckelse som visar människor att det finns en man kan lita på i ALLT. “Skriften säger att Gud ger de ödmjuka nåd, han benådar dem som underkastar sig hans vilja, men han bekämpar de stolta och högfärdiga.” Jakobs brev 4:6.

 En människa som kommer till Jesus och vill ha hans gemenskap har fattat att han ska vara ödmjuk, det ligger i sökandet efter Gud. En människa som är högfärdig, hård, envis, blir det svårare för. Jag var en gång styvnackad och enveten och ganska hård, men vet du: Jag fick böja mig, även om det tog tid…Jag kom dit att jag fattade att Jesus dött för mig, och att jag fått den bästa vännen: JESUS. KRAM f Maria

http://www.youtube.com/watch?v=ZyWA5yjutBQ Dyraste Jesus

2 thoughts on “Jesus / Vår bäste vän

 1. Låten/sången är jättefin! ja. Jag kommer inte ihåg vem som sjöng, glömde att ta med det. Men sök på Google på You Tube, och sök på Jesus….så kommer sångerna.
  ENSAM, kan man vara rent tekniskt, och så som människor dömer o ser en, MEN JESUS finns alltid med oss.
  Om du tror att han är med så blir du säker och glad, och kan o vill uträtta saker för honom, bli en lärjunge.
  Jodå, jag har varit tvär arg sur, elak o dum, och framförallt envis. MEN Jesus fick ändra på mycket med mig, och han håller fortfarande på att göra om mig, så att jag skall bli sådan som han vill.
  Näää sjunga kan jag inte, sjunger hellre än bra! haha! /Hälsn Maria

 2. Idag tyckte jag om låten du lagt med, undrar vem som sjunger och hur gammal låten är? Varför kan inte du sjunga Maria och lägga upp din låt sen? he he.

  På tal om ensamhet så är det en stor sak, jag själv känner mig verkligen ensam många gånger, även om jag så står i en folksamling med mycket folk, konstigt man är väl tekniskt sett inte ensam då?

  Hård var du säger du? Men det är du ju fortfarande, jag är i alla fall rädd för dig. Men tuff måste man ju i och för sig vara i denna värld. Gå nu och sjung med dig.

  Hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.