Jesus / Le igen

frihet.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=iUhGW7JVg0A&feature=related Jesus smälter frusna hjärtan- Roland Utbult

Denna sidan handlar om Jesus, ja, och det har sagts mig att det är gott att lyssna på olika slags sånger här, så här kommer en sång till med en sångare som jag tycker om.Denna sången hörde jag för första gången för många år sedan och har alltid tyckt om den. För Jesus Kristus får frusna och kalla hjärtan att bli varma och le igen. Kan du se att ditt hjärta ler? eller är det kallt där inne, blåser det dragiga kalla vindar? Jag hoppas att du genom denna hemsida skall finna Jesus, att han är för dig. Inget hellre önskar jag än att du ska bli varm och brinnande för Jesus.

Tänker du att du inte är värdig hans kärlek? JO men det är du ju! Han älskar ju dig. Men du kanske känner människorfruktan och är rädd för att ta de viktiga stegen, kanske för att någon har sårat dig så djupt.

Då är det svårt att tro att man är värdefull. Men se; Gud säger ju att du är värdefull. Vad sjunger de i sången egentligen? Jo de sjunger att hjärtan som kommer till Jesus mår bra, och att JESUS gör oss fria.Låt hans kraft strömma ner till dig så att ondskans makt försvinner, för så gör Jesus, han gör oss fria!

Gud menar att vår tro ska vara fast förankrad i Gud och inte i människors tankar.

Låt nu din inre sång och tack ljuda ända till himmelen! för Jesus vill nå dig. Och Gud nås av tonerna och sången. Han tycker väldigt mycket om då vi sjunger av hjärtats lust att prisa honom.

*För om du öppnar munnen och bekänner att Jesus är Herre och litar på att Gud har uppväckt honom från de döda, så blir du frälst* /Rom 10:9

Vänta lite! Hör på denna med: GIVE ME JESUS:

http://www.youtube.com/watch?v=9Dca0P7w9ZQ&translated=1

 

4 thoughts on “Jesus / Le igen

 1. Tack J för din kommentar. Det är härligt att få be och tacka Herren! Han är allt i evighet! Mvh Maria

 2. Jaa Andreas. det är så att man kanske inte fattar hur det ska vara, efetrsom kanske ingen lärt en hur det ska va…
  Man ber till Gud i Jesu namn. Om du har en bön exempelvis såhär: Gode Gud, du vet om mina problem och du vet hur jag känner och har det, jag ber att du tar bort det onda och helar mig,jag ber att du kommer med läkedom och hälsa, med nåden över mitt liv…. (och nu kommer det 🙂 Jag ber detta I JESU NAMN, AMEN. Och jag tiackar dig Herre för bönesvaret som du skall ge.

  Detta är ett exempel på att man ber till Gud i Jesu namn. Jag vill (ber dig) att du tittar på kategorin: BÖN, där tror jag att du kan finna varför man ber i Jesu namn, och så är det så att JESUS ÄR GUD, han kom till oss på jorden som människa, LÄS Johannes 1:1
  Skriv igen om du inte förstår.
  Visst ska man be, men be till Fadern i Jesu namn. Jag skall ta detta i en text i morgon och förklara igen varför Jesus är Gud …mm m
  Gud välsigne dig, sätt igång och be nu o tacka din Fader i himmelen.
  /Maria

 3. Kommer inte ihåg om man får ställa vilka frågor som helst här, eller om man ska skicka de till din e-postadress, men jag frågar här.

  Alltså, en undran. Jag har för mig att folk (inklusive mig själv) är förvirrade ibland över detta med Gud och Jesus, jag menar vem av de ska man tillbe egentligen? Varför är det två figurer (Gud Och Jesus), räcker det inte med en? Förr hände det nån gång att jag bad, brukar inte bli nuförtiden, jag är rädd att om jag ber numera och hjärtat inte är med så räknas det som en missgärning istället för en god sak, och att jag skulle känna mig som en hycklare. Men förr då jag bad så hände det att jag inte visste om jag skulle be till Gud eller Jesus, så det vart lite förvirrande, dessutom tänkte jag att om jag ber till fel person så kanske inte bönen går i uppfyllelse. Jobbigt med två väsen!

  /AT
  PS: Vet att frågan ovan kan låta som från en femåring, men det får väl vara hänt. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.