Jesus/ Utan karta och kompass! Jesus vägleder mig!

 

Utan karta och kompass så är det svårt att hitta dit man ska, och för många verkar det vara så att livet är en tävling och att man springer en snitslad bana. Jag gillar inte orientering, jag skulle springa bort mig direkt, men att gå tillsammans med Jesus och att han vägleder och vaktar min fot och sätter den säkert på marken-   det är underbart.

Jag behöver ingen karta och kompass i livet, i vardagen. Det jag behöver och får är  ju Jesu ledning varje dag. Jag vet ju vart jag ska (till Jesus och himmelen en gång).

Jag behöver inte famla i mörker heller för han är ju vägen och sanningen och livet och ett ljus på min stig. Men innan jag blev frälst så kan man ju tala om att man gick i blindo…på många sätt. Men Jesus har lyst upp vägen med sitt kärleks ljus och närvaro så det är att följa även om också det kan vara svårt.

*

*Den som aktar på ordet, han finner lycka, och säll är den som förtröstar på HERREN.* Ordspr 16:20

*Människans hjärta tänker ut en väg, Men HERREN är den som styr hennes steg.*  Ordspr 16:9

/Maria

Databasfelet finns inte längre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.