Jesus sviker aldrig någon. Skadad? Gå till Jesus

 

015 foto Maria

Många människor känner sig svikna på olika sätt och många blir skadade för livet. Många människor sviker också sig själva. Livet är inte lätt och livet består  många gånger av  tragiska händelser. Att bli sviken på ena eller andra sättet är  ofta inget man kan förbereda sig för.

Det känns skönt för mig att tala om för dig att JESUS ALDRIG SVIKER! Han har aldrig svikit mig utan han har tagit hand om mig. Trots att jag ibland svikit honom, så har han alltid stått bakom och framför mig som en sköld, en räddning i allt. Som sagt: Han har ALDRIG SVIKIT mig och vill inte svika någon. Läs dessa reder nedan om vad texten säger:

Ps 89:34

Men min nåd
skall jag inte ta ifrån honom, jag skall inte svika i trofasthet.

 

Jes 63:8

Ty han sade: ”De är ju mitt folk, barn som inte skall svika.” Och han blev deras frälsare.   /Han befriade sitt folk, lyfte upp dem, och han har burit dem…

 

JESUS KRISTUS är Världens FRÄLSARE man inte alla vill eller kan förstå det. Men här står det, svart på vitt.

name-graphics-maria-545505

 

 

 

 

One thought on “Jesus sviker aldrig någon. Skadad? Gå till Jesus

  1. Hur sant är inte detta; jag sa faktiskt bara häromdagen att det har blivit så hemskt, hur folk förråder varandra och sviker varandra för pengar och anseende etc. Jag blir ibland chockad när jag undrar om ingen heder finns kvar? Men alla måste ju fatta att GUD SER ALLT. Det går inte att gömma sig; en mördare som t.ex lyckas fly rättvisan kommer ändå inte undan Guds Domstol. Och det gäller oss alla, men för att vi inte skulle förtvivla i vår ondska och vår uppgivenhet över människosläktet, så kom Jesus och ordnade en lysande plogfåra som vi måste försöka gå i.

    Jag har svikit Jesus många gånger, jag borde gjort det och gjort det istället, men jag tänkte på mig själv etc – men om man alltid räknar med Herren, och inser att Han är en Levande Verklighet, så kommer man (om man försöker vara i kontakt med Honom i bibel och bön och samtal) inte att kunna undgå att bli mer och mer tagen i bruk av Jesus. Ju mer vi har ju mer ska vi få, heter det – och så är det med tron. Ju mer vi litar på Gud – desto mer mod och glädje får vi, desto frimodigare kan vi tala om Jesus.

    I dessa hemska dagar då TTIP hotar att alldeles förstöra världen – vi har bara sett början om vi inte stoppar detta avtal som går ut på att jämna vägen för Monsanto och dess gelikar – och då ICA är fylld av äckliga Halloweenmasker som glorifierar djävulen etc etc. Så är det lätt att bli missmodig, men vi vet ju att om Gud är för oss – vem kan då vara emot oss? Det är ett otroligt hedrande uppdrag att få vara ett språkrör för Herren, trots alla mina krämpor så är jag fylld av tacksamhet och glädje att Konungarnas Konung har visat mig att Han finns och att HAN VERKLIGEN UPPSTOD FRÅN DE DÖDA. Han är Det Eviga Livet, och vi måste sätta allt vårt hopp till Honom. Om vi lyssnar för mycket på världen så börjar vi snart köpa världens värderingar, men vårt hemland är himlen.

    Trots det har vi förstås ett ansvar för den underbara Guds Skapelse som giriga krafter vill misshandla. Och det gläder mig att det blir mer och mer uppmärksamhet när det gäller TTIP, som med sina avsiktligt luddiga paragrafer, kommer att röja väg för Monsanto. Men vi ger inte upp i alla fall; i Berlin demonstrerade tusentals människor och för var dag hör fler talas om detta. När det gäller dessa fruktansvärda saker som ju måste stoppas – då är det verkligen skönt att veta att det finns EN SOM ALDRIG SVIKER.

    http://newsvoice.se/2015/10/15/de-nya-handelsavtalen-snart-kan-din-dator-beslagtas-om-den-innehaller-information-som-hotar-en-industri/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.