Jesus / Sak 4:6 Finn vila hos Jesus, endast hos Jesus..

 

20 April

Icke genom någon människas styrka eller kraft skall det ske, utan genom min Ande, säger Herren Sebaot.Sak 4: 6.

JAG färdades en dag uppför en backe, då jag nere vid foten av den fick syn på en cyklande gosse. Han arbetade av alla krafter för att komma uppåt, ty vinden låg emot. Just som han stretade som allra värst, körde en linjebil förbi honom i samma riktning. Dess hastighet var icke större än att det lyckades för gossen att styra rätt bakom den och gripa tag om tvärslån. Och vad hände nu? Lätt som en fågel kom gossen uppför backen.
Då kom det för mig, att jag just liknade gossen på cykeln. Trött och svag strävar jag uppför backen med allehanda svårigheter rakt emot mig, så jag är nära att digna av ansträngningen. Men här alldeles inom räckhåll bjudes mig styrka genom Herren Jesus. Jag behöver endast komma i kontakt med Honom och sedan bevara den, om och blott med trons lillfinger, och det skall vara tillräckligt för mig för att få del av Hans kraft för den uppgift, som just nu synes mig för svår. Jag fick hjälp att skaka ifrån mig min trötthet och upplevde denna sanning.

Var finner den trötte sin vila, o säg?
Hos Jesus, endast hos Jesus.
Var finnes väl kraft för en mödosam väg?
Hos Jesus, endast hos Jesus

http://www.eaec-se.org/blandat/kallor_i_oknen/april/04-20.htm

Källor i öknen

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.