Jesus / Öppna ditt hjärta för Jesus

 

Människors hjärtan är hårda, ja de är så förstockade, ja, de är så hårda, de kan inte gråta. De kan inte heller öppna sig och se Jesus. Man kan inte bara se med sina ögon, man kan se med hjärtat också, ser du med hjärtat?

De flesta tycks ha några slags skyddsglasögon på för att inte röras eller på något sätt se en människa som speglar Jesus…då går man därifrån…rädd.  Men inte räddad.

**2Co 3:14  Men deras sinnen blevo förstockade. När det gamla förbundets skrifter föreläsas, hänger ju ännu i denna dag samma täckelse oborttaget kvar; ty först i Kristus försvinner det. ** /Stolthetens slöja drar bort…/
*Vill du bli fri från syndens begär? I blodet finns kraft, frälsande kraft. Kom till den flod, som dig rening beskär! I blodet finns underbar kraft.*

Ja det finns kraft hos Jesus, han är den som förändrar en människa. Hur vet jag det då? Jo för att han förändrade mig, och han håller fortfarande på med att lära mig gå.

En gång får vi nya kroppar,  men de kommer att vara bättre än vi kan föreställa oss (1 Kor 15:35), eftersom de ska fungera i evighet. Vi kommer fortfarande att ha samma identitet, men vår personlighet kommer att ha blivit gjord fullkomlig genom vad Jesus har gjort.

SE VIDEO:

<iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/PANiveIKVX0” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Bibeln säger inte uttryckligen hur vi kommer att använda våra kroppar, men vi vet att de kommer att bli fullkomliga, utan svaghet och sjukdom. Hallelujah!

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.