Jesus /Min vän Försonaren. Han är allt för mig.

 

Människor vandrar i synd!  Men – de vet ju inte om det!  Jamen, det är lika illa ändå! Hur ska de då kunna ändra på sig om de inget vet om Jesus? ?  Här på sidan kan man ta del av Guds ord och om Frälsningen, skynda att se vad Jesus kan göra för just DIG! om du inte är en troende. Dig vill jag då nå med Nådens budskap: Jesus lever och vill Frälsa dig till evigt liv. 

Låt din själ finna vilan i Jesus.

*

*I synd jag en gång vandrat, förlorad, hjälplös, trött, Men bördorna ha fallit, alltse´n jag Jesus mött. Jag tröstar nu på honom, hans nåd förunderlig, jag känner djupt hans kärlek, och han är allt för mig.

*I synd ej mer jag vandrar, han är min lots, min vän, Han ger mitt hjärta glädje, han själv, Försonaren. Han fördes för min frälsning på smärtans bittra stig, Han köpte min förlossning, och han är allt för mig.

*Ej vill jag vandra fjärran ifrån hans kärlek rik Men städse söka målet att bliva honom lik, När han mig en gång bjuder välkommen hem till sig, Jag evigt skall få känna, att han är allt för mig.

Kör: Han allting är för mig Från synd han gör mig fri, hans frid och kärlek evigt min lott och del skall bli. Ja, han är allt för mig i nåd oändelig. Pris ske hans namn för evigt. Han allting är för mig. /H Sewitt/

Ta emot Jesus! Låt honom ge dig det nya livet.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.