Jesus/ Göm inte Jesus, se, han lever /Video

 

Det är mycket man vill ändra på i dessa dagar, man vill ändra på evangelium, man vill ändra på Jesus och man vill ändra på Gud så att man får vad man vill ha.

Det är ganska förvirrande tider vi lever i, om vi inte är vakna. Och fast man är vaken kan man undra om man verkligen får tro det man tror och om man får lova att hålla korset och Jesus högt? Får man verkligen skriva att man älskar Jesus mer än allt… kanske ett tag till..? det kanske blir förbjudet?

I Jesus Kristus har vi allt, men det tycks som om inte han räcker till i dagens Sverige och i andra länder. Hur är det, var det inte så att hans blod gör oss fria? Jo så är det, men man pratar ju knappt om det….

*Se , korset det står fast, Halleluja, halleluja, För alla vindars kast, Halleluja, halleluja! Vad avgrundsstorm det var, Stod korset ändå kvar. Det aldrig vacklat har. O, Helga dyra kors!*

Träd fram för din Herre i ljuset!

Idag vill man gömma korset- inte tala om korset- de tar bort korset och gömmer det bakom ett skynke….

*Mat 9:35  Och Jesus gick omkring i alla städer och byar och undervisade i deras synagogor och predikade evangelium om riket och botade alla slags sjukdomar och allt slags skröplighet. * 

TILLÅT JESUS att synas! Tillåt dig att visa andra att Jesus lever.

http://www.youtube.com/watch?v=1CudTm7ah5A&feature=related  A W Tozer/Worldliness

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.