Jesus beskyddar från evig undergång/Bibelord

 

Herren känner de sina        Bild Maria

Jesus beskyddar oss (de frälsta troende) från evig undergång som herden beskyddar sina får. Som troende kan vi räkna med förföljelse från satan under jordelivet, men han kan inte komma åt vår eviga själ. Det eviga livet med Gud kan ingen stjäla från oss. Det finns många skäl att se upp med satan här på jorden, eftersom det är hans territorium. Men om du väljer att följa Jesus är du beskyddad för evigt.

Se bibelorden:

Joh 10:27  Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. 28 Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur min hand. 29 Vad min Fader har gett mig är större än allt, och ingen kan rycka dem ur min Faders hand. 30 Jag och Fadern är ett.”

Det kan inte bli mer klart än så…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.