Jesus /Att betala priset -Sanningen

     
Kom till Jesus.

 Man kan ju tycka att man borde leva i en fridfull och fredlig värld, men så är ju inte fallet. Vi lever i en fördärvad värld där osanningar florerar och där makt och ondska och mammon har sitt högsäte.

Jag inser/ser/ hör/ att människor mår mycket dåligt av att inte veta vad som är sanning och vad som är lögn. TV och annan Media spyr ut sina lögner och fullständigt normlösa program söver människorna. Jaa jag vet att jag skrivit sådana saker förut, men nu är jag ordentligt förtvivlad över eländet.

Människor tror inte att det ligger sanning i GUDS ORD, utan försöker på alla vis smutskasta och förlöjliga Gud. Det görs “roliga” program där man kan se olika “roliga” skådespelare och annat folk smutskasta och driva med TRO- vilket elände! att detta får förekomma.

Det finns väl knappt snart ett Sverige kvar, som vill stå upp för SANNINGEN. Ja vad är sanning då? I JUDAS brev 1:17 kan du läsa om att det finns skyldighet att KÄMPA för sanningen. Det är det som den troende försöker att göra, medan många förlöjligar tron. Vi läser i Judas:

* Kära vänner, kom ihåg vad vår Herres, Jesu Kristi, apostlar berättade för er. De brukade säga, att det i den yttersta tiden ska komma människor, vilkas enda mål i livet är att på alla upptänkliga sätt söka egna njutningar. De orsakar motsättningar och har världens ande i sig, inte den helige Ande som bor i er. Ni, kära bröder, måste starkare än någonsin bygga era liv på den grund som är vår heliga tro, och be i den helige Andes styrka och kraft. Håll er kvar i Guds kärlek medan ni uthålligt väntar på det eviga liv, som vår Herre Jesus Kristus i sin godhet ska ge er.

Försök att hjälpa dem som säger emot er. Var kärleksfulla mot dem som tvivlar. Rädda dem genom att rycka dem ur helvetets lågor. Hjälp dem, men var försiktiga, så att ni inte själva dras in i deras synd!Ta avstånd från varje spår av den. …/Judas 1:17-23.

VAD fick du läsa här? Jo, om SKYLDIGHETEN att KÄMPA för Sanningen! Den sanning som handlar om att Jesus Kristus lever idag, att han skall komma tillbaka och att vi troende har SKYLDIGHET att föra ut evangeliet.

Vi har också skyldighet att försöka rycka folket ifrån helvetet. DÄR är det varmt må du tro. Detta och mycket mer handlar evangeliet/Bibeln om/GUDS ORD.

Har du inte läst Guds ord eller blivit frälst än- då är det hög tid nu, för tiden är KORT!

Jesus har makt att bevara oss från fall och att föra oss fullkomliga och utan synd till sin härlighet.

Den yttersta tiden är en vanlig benämning på tiden mellan Jesu första och andra besök på jorden. Vi lever alltså i den yttersta tiden.

Människor försöker få den troende att inte tro- men den som bestämt sig för Jesus:  DEN GER ALDRIG UPP. Den går den smala vägen.

2 thoughts on “Jesus /Att betala priset -Sanningen

 1. Hej Kyllikki. Du behöver inte bekymra dig om annat än att be Jesus att visa dig vägen till visdom och viljan att göra HANS vilja. Den skall styra dig. Javisst, helvetet finns men om människor inte lyssnar, vad gör vi då? Slår bibeln i huvudet på dem? Nej det går ju inte, vi får be Gud om råd och hjälp. Ja vi får be för alla människor att de hittar hem.
  Kramf Maria

 2. Hej Maria!
  Någonting som skrämmer mig är att jag inte har fått en enda människa att söka Gud och jag tänker HUR skall lilla jag kunna göra detta,jag vet så lite om Jesus,men jag vet att jag älskar honom och idag VILL jag föra medmänniskor till Jesus,men dessa bara skrattar och börjar skoja om helvete då jag har berättat vad jag läst om det hemska stället:((((
  De får gärna skratta åt mig,men det gör så oändligt ont att veta att de ej är intresserad av att veta SANNINGEN!!!!
  Men jag ber för dessa medmänniskor.
  Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.