Framtiden och väckelsen /Sänd oss

 

 

 

 fleurs_2294.gif

 

Vi väntar på att få göra stora saker för Gud—innan Jesus kommer tillbaka.

Gud gör under. Han befriar från syndens grepp. Han för oss till honom. Om detta kan vi läsa otaliga gånger i bibeln, det är Guds Ord.

Sverige och andra länder, ja hela världen behöver väckelse.Väckelse om vad ordet säger!  Det har genom alla tider funnits väckelser där tusende blivit frälsta, vänt om till Gud och gett sina liv till Jesus. Så skulle det naturligtvis behöva bli och vara igen.

Man säger att det inte kommer att bli någon större väckelse på jorden igen. Och detta grundar man  på att det inte står något om det i Guds Ord. Och det som står i JOEL 2:28-32 gällerJerusalem och det judiska folkets väckelse innan tidens slut.

Men, det kan ju faktiskt ske flera väckelser i länderna runtomkring oss.?  Vad är det som säger att troendes böner om väckelse inte blir hörda av Gud? Om människor söker Gud av hela sitt hjärta för sitt land och vi går samman i större bönegrupper och däri söker Gud under tårar, så tror åtminstone jag att under kommer att ske.Måste meddela dig här om att jag tror inte på den s k traditionella väckelsen, utan att bli väckt av ordet, särskilt inne i församlingarna, där behövs Guds ord som väckarklocka.

Jag har tidigare skrivit om vår skyldighet att sprida evangelium, och därför tror jag att Gud hör de troendes böner och ser de troendes tårar. Se Psalm 126, Gud säger i psalmen att vi sår med tårar och skördar med jubel, halleluja! Ja det gör vi ju, för vi gråter för dem som är ofrälsta, och de kan vara vår familj, våra släktingar, våra vänner, våra bekanta, våra arbetskamrater, och alla andra som behöver bli frälsta, och som vi vet är skaran stor som behöver Gud.

Ett liv UTAN GUD är Bortkastat, och detta måste ju så många som möjligt få veta om. Därför kan vi ju inte ge upp nu, utan vi troende måste fortsätta be, fortsätta gråta för världen, fortsätta att gå samman i bön, fortsätta att söka Guds ansikte och Guds vilja!

Gud har inte sagt att vi ska ge upp! Gud har inte sagt att han inte behöver oss längre! Gud har inte sagt i sitt ord att allt vidare arbete för honom är meningslöst! Gud har inte sagt att vi ska slå oss till ro, NEJ, han har sagt att vi ska ut med evangelium, till de ofrälsta!

*De som sår med tårar ska få skörda med glädje. Ja, de går gråtande ut med säden de ska så, men när de kommer tillbaka, jublar de över den stora skörd de fått.* Ps 126:5-6

 

fleurs_2294.gif

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.