Jesus /Att älska Jesus

 cb030210.jpg

Jesus Kristus, jag älskar dig. Alla dagar är olika, men i alla dagar finns Jesus med.

En sång om livet med Jesus kommer här:

*Du och jag Jesus*    De sade: det håller aldrig, det är ingenting för dig! Att jag menade allvar,de tänkte aldrig sig..

Du är snart tillbaka, fick jag höra jämt, Men Jesus, jag är ännu kvar, och det är allmänt känt.

Du och jag, Jesus, Vad vi har det bra! Inte kan jag tvivla, på glädjen som jag har! Jag är inte felfri, det vet vi båda två, Jag får vara den jag är, Jag vet, du mig förstår.

En del av mina vänner, tar avstånd från mig nu, När jag känner saknad, min tomhet fyller du. Andra kritiserar mig, för den väg jag går, Men Jesus, jag vet: Utan dig har livet inget mål.

Du och jag, Jesus, Vad vi har det bra! Inte kan jag tvivla, på glädjen som jag har. Jag är inte felfri, det vet vi båda två, jag får vara den jag är, Jag vet, du mig förstår. Du och jag, Jesus….*/Linda Hutchens

Det är inte alltid roligt i livet, men livet blir så mycket bättre och roligare i att GÅ MED JESUS. Han gör ju varje dag underbar trots bekymmer, värk, och annat elände. Han har fortfarande segrat och han är fortfarande min Mästare, min Herre, Min kung! Han är min stora och eviga kärlek.

Vi är fria i Kristus att älska och tjäna.

 

4 thoughts on “Jesus /Att älska Jesus

 1. Hej Kyllikki Det är inte alls lätt att förstå att man funnit nåd, och att Gud älskar en. Men vi får försöka förstå att han räddat oss från avgrunden. Han äslakr alla människor och han är så glad att du läser bibeln och att du vill tjäna honom, han vill lära dig mer och han vill ha din äkta gemenskap! Kramis f Maria

 2. Hej Maria!
  Att få vandra med Jesus är det bästa som finns!!!
  Jag älskar Jesus så mycket,men förstår ens vidden av hur mycket han älskar mig syndiga människan!

  Kram Kyllikki

 3. Hej Anji! Jag vet att du älskar Jesus lika mycket som jag, och det är så underbart att veta.
  Han är LIVET.
  Gud välsigne dig! Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.