Jesus / är min bäste vän! Trygg hos Jesus /Pärleport

Vardagsliv-
ja sannerligen är det olika hur människor lever sina liv. En strof ur en sång går såhär: “Jag har lämnat allt för Jesus, Världens fröjd må andra ta. Snart dess nöjen jag förglömmer, Då jag minnes Golgata.

För den som inte är troende verkar väl dessa rader här ovan som tagna från 1800-tal- men se det är de inte. De kommer från mitt hjärta, för texten säger det mitt hjärta säger./Sången av P Anderson

Vi kan ta ett exempel på att ha Jesus i hjärtat:  VM i Ishockey är på gång och vi har sett Lag Sverige utkämpa en del dueller. Men om jag nu förtiden skulle gå och se på en sådan match (jag var alltid en ishockeyfantast förr), så skulle jag ju bara tänka på JESUS, inte “kolla på hockey!”

Jesus är allt för mig i mitt liv är han den jag tänker på varje stund- så, jo, jag är en troende-  och en dåre enligt många andra- so what?

***

En gång ska vi alla dö- eller hur? Och jag har valt att lita på och följa Jesus- och därför tror jag att jag kommer att få möta Jesus- vid porten eller hur det nu blir.
“När som Jesu röst mig kallar Och jag änglars viskning hör, Vill jag lita på min Herre, som mig genom dalen för. Jag tar fast hans dyra löfte, Mer än guld det är för mig: “Jag är när dig, frukta ej”  – ty Pärleporten öppnar sig.

Pärleporten finns faktiskt- det står så i bibeln- en enda pärla är en port. Det kan vara svårt att tänka sig- men en gång kommer man att se den, om man tror på Gud. Det viktigaste man har att göra i livet- vet du vad det är?

Det är att ta emot Jesus Kristus som sin frälsare och leva för och med honom genom livet- då är man trygg i evig tid, och slipper pinas för evigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.