Jesus /Livet i Kristus. Tack för frälsningen./Frimodig

Photobucket

1 Petr 2:4-12 4 Kom till honom, den levande stenen, som visserligen är förkastad av människor men är utvald och dyrbar inför Gud. 5 Och låt er själva som levande stenar byggas upp till ett andligt hus, ett heligt prästerskap, som skall frambära andliga offer som Gud tack vare Jesus Kristus tar emot med glädje. 6 Det står nämligen i Skriften: Se, jag lägger i Sion en utvald, dyrbar hörnsten, och den som tror på den skall aldrig komma på skam.* 7 För er som tror är den alltså dyrbar, men för dem som inte tror har den sten som byggnadsarbetarna kastade bort, blivit en hörnsten, 8 en stötesten och en klippa till fall.* De stöter emot den därför att de inte lyder ordet. Så var också bestämt om dem.

-Låt oss lyda ordet och gå med Jesus- ända fram. Låt oss tacka Herren för att han är med oss i allt, han visar vägen, och låt oss vara hans lydiga barn. Låt oss kämpa tillsammans 2011, vad än människor tycker och tänker om vår evangelisation, låt dem märka och förstå hur viktigt det är med att vara frälst, låt oss vara orädda och så frimodigt sprida hans evangelium.

Hur kan Kristi död göra oss till Guds vänner? Gud är helig och kan inte beblanda sig med synd. Alla människor har syndat, och syndens lön är döden (Rom 6:23). Men i stället för att verkställa dödstraffet tog Kristus våra synder på sig och betalade skulden med sin egen död. Nu ligger vägen till vänskap med Gud öppen . Genom att tro på det han har gjort blir vi hans vänner istället för ovänner och bortstötta från honom.

Är vi hans vänner går vi med honom, är man inte hans vän så struntar man i honom. Gör inte det! Bli hans vän! Han älskar dig.
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.