Jesu död /uppstånden. Kärleksfull

Det finns många sätt att berätta om Jesus, om Korset, om Godhet och Vishet. Och ett av de sätten är följande ord nedan om: EN KÄRLEKSFULL GUD.

“Övergiven och rädd, ensam utan nån vän, känslan av att va´glömd, Alla dörrar har stängts. Alla, har glömt, det finns ändå det bästa kvar:

Gud glömmer aldrig bort dig, Han kommer aldrig lämna dig ensam, Gud är en underbar vän, en oerhörd kärlek finns det i hans famn.

Gud glömmer aldrig bort dig, Han ställer inte nån åt sidan, Gud är en underbar vän, HAN är kärleken.

Ensam där på ett kors, övergiven av oss, Gud uppfyller sin KÄRLEKSPLAN, när Jesu seger blir vår,Allt vad vi har av bördor tar han på sig.

Refr:  Gud glömmer aldrig bort dig, Han kommer aldrig lämna dig ensam…….

Gud är kärleksfull, Löftesrik och god, Han är Evig, Stark och Suverän. Han håller sin hand över dig, Och hör dig när du ber, Han är Helig och Visheten själv.

Refr: Gud glömmer aldrig bort dig..”/Musik hos mig…

Jesus sade till lärjungarna efter uppståndelsen: “Den som tror och bliver döpt, han skall bliva frälst: men den som icke tror, han skall bliva fördömd.” / Mark 16:16

2 thoughts on “Jesu död /uppstånden. Kärleksfull

  1. Hej! Gud gör under, det är gott att läsa det du skriver, fortsätt tacka för att det är borta. Det kommer säkert fler underbara saker till dig. Kram f Maria

  2. Hej Maria!

    AMEN!!!

    Idag hände en märklig sak:jag har länge länge haft ett susande-pulserande ljud i mina öron,idag bad jag att Jesus skulle ta bort den och ljudet FÖRSVANN med det samma!!!!!
    Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.