Jesaja bok i bibeln/Löften

jesus-300.jpg  

 

 http://www.youtube.com/watch?v=TaUDEozHkCI&feature=fvw  There is a reason

 

Herren har många löften till oss, och han berättar för den som vill höra hur mycket han älskar den personen, det är verkligen underbart.

För den som vill läsa och lyssna med andliga öron ger han ord att stå på och gömma i sitt hjärta. Vill du ha detta? Jag hoppas det.

Gud säger: *Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta.* /Jesaja 40:31/

Här säger Gud att vi ska lita på hans löften och på hans kraft att hjälpa oss att bli starka, under tillvarons bekymmer och problem. Om vi lyssnar och tror på honom ska han hjälpa oss med allt. Och vi får lära oss att ha tålamod att vänta på hans hjälp.

Gud säger: *Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som har varit. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.* /Jes 43:18/

Ett folk hade förslavats och förtryckts, de ropade till Gud och än en gång hörde han dem och befriade dem. Undren i det förgångna kommer inte att kunna jämföras med vad Gud ska göra i framtiden för oss, sitt folk.

Gud säger: * Det är jag, jag som för min egen skull stryker ut dina överträdelser, dina synder kommer jag inte mer ihåg.* /Jes 43:25/

Gud förlåter synder, han utplånar dem! för alltid. Han kommer inte att påminna oss om dem. De är borta. Som Gud förlåter skall vi förlåta andra.

Gud säger: *Hör på mig, ni kustländer, lyssna, ni folk, som bor i fjärran. Herren kallde mig när jag var i moderlivet, han nämnde mitt namn medan jag låg i min mors sköte.* Jes 49:1/

Det är LIV att lära känna Gud.Evigt liv finns i Gud och frälsningen.

http://www.youtube.com/watch?v=WThqTSnXSDo

luugn,, sången kommer..om Rainbow´s in the night

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.