ISIS, VIDEO, De sex trumpeterna och Joh Uppenbarelsebok 8 och 9

Prophecy

Vi läser och hör mycket om ISIS, och man undrar VILKA de är och VARFÖR det sker  så mycket elände, det är grymma saker som händer och människoliv går till spillo. Alltså: Varför? Och en fråga till: Har man läst profetiorna i Johannes Uppenbarelsebok och förstått dem? Har alla kristna förstått vad som står där? Nej det tror jag inte. Titta och läs och tänk efter. Är man en troende så bör man ha läst Joh Upp-bok några gånger i alla fall. Skall tilläggas att jag inte hört några trumpeter…..Varsågoda:

Jag hoppas att denna video nedan kan ge en del svar på frågorna och jag säger INTE att detta är rätt svar i DENNA video, det är en möjlig chans att det är rätt, det finns många som har SIN egen tolkning!  Denna video har jag sett och läser bibelställena och kan tänka mig att det är sant det som nämns här, i dessa sista tider!!! Vi ser ju vad som händer  då vi ser på nyheterna i tv  t ex, så: jag vågar lägga ut den här.

ISIS in Bible Prophecy: Six Trumpets Have Been Blown! Revelation 8 & 9

Ja nu har du sett videon och: kommentera gärna. Vi måste lära oss att tänka i vidare banor och ta tag i sådant som kan verka svårt och omöjligt. Det värsta är väl att i det sekulära Sverige lär man sig inte från bibeln, nej man struntar i den!!!

NamnlösMaria

mission

4 thoughts on “ISIS, VIDEO, De sex trumpeterna och Joh Uppenbarelsebok 8 och 9

 1. Hej Millaz Välkommen hit. Jadå jag har hört en del om det och jag har sett en del videos som berättar om starka ljud som man tycker de låter som trumpeter, och om det skulle vara så så stämmer inte det med vad Bibeln berättar.Jag tänkte faktiskt på det idag då jag såg någon överskrift på en video. Det sker konstiga saker, det medger jag och jag hörde något konstigt i atmosfären för två å sedan och det var ett genomträngande ljud, som ingen annan tycktes höra.
  Men jag tror inte att det är de ljuden som det står om i bibeln.Det finns flyg som kan låta och ljud kan bildas på olika sätt. Jag har inte forskat så mycket i det. Vad tror du om detta och sanningshalten? Hälsn Maria

 2. Hejsan , Maria

  Har du hört talas om de märkliga ljuden över världen ??? Vad tror du om dom ?

 3. Hej Lennart.Bra att du såg videon, det är ju så att så enormt mycket sker just nu i alla dessa länder, och det är svärd och död. Män skall dö säger de- inte mänskligheten, för de strider emot varandra. Jag tycker att videon ger en tankar som man funderat över och inte riktigt kan greppa eftersom vi inte visste hur detta skulle eskalera med IS- ISIS.
  Uppenbarelseboken är en underbar bok, mindre underbart är det att människor går förlorade för att de vägrar att ta till sig budskapet om Jesus Kristus. men vi får kämpa vidare! GUD ÄR GOD! Hälsn Maria

 4. Hej Maria!

  Intressant video, lite krystat ibland kanske.

  Samtidigt så tror jag att vi hunnit en bit på väg in i Upp.
  Jag tror inte på de här vanliga “eskatologi”-experterna”
  utan jag tror som i videon att mycket av det som står i Upp
  gäller där för folken i MellanÖstern.

  mvh Lennart.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.