Inställning till problem

han-bar-dig.jpg

Vi har olika inställning till problem, eller hur?
Vissa människor ser bara problem, inga ljuspunkter. En del människor tänker på problem hela dagar och nätter, och skapar på så sätt fler problem.

Eftersom problem faktiskt är mycket arbetsamt att alltid tänka på, bör vi veta att vi har en stor Gud som kan ta våra problem ifrån oss. Det kan ske på många olika vis: genom bön, genom att tänka positivt även om vi plågas, att göra upp med sig själv om att lösa de problem som vi faktiskt KAN lösa på grund av att vi tar “tjuren vid hornen” och gör slut på ett felaktigt beteende.

Det finns många sätt att inte skapa problem, för vi får problem om vi ständigt tänker på att de kan komma. Till slut kommer de eftersom vi uttalar fel saker. Rädsla för problem skapar problem.

Om du är en troende så vet du att Jesus Kristus har dött för dig och han går inte ifrån den som beder. Be att han visar dig vägen ut från de kanske svåra omständigheter du är i, och han ska svara dig. Eftersom jag sjävl var i omständigheter som var av arten bara problem, så vet jag vad Gud gjorde för mig, och jag fick den underbara glädjen att se honom skapa vägar ut ur problemen, jag vågade kasta mig ut i livet utan fallskärm och Gud tog emot mig, och löste mig. Nu för tiden undviker jag att fästa mig vid problemen och jag vet att jag har en stor Gud att lita på. Till honom går jag med allt, stort och smått, och jag har fått helt underbara bönesvar på sådant som jag ej kunnat klara själv, jag fick lämna över till honom. I tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.